Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] logowanie

kokkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodzę na stary crossfire pisze mi to :

this is not available in your region

Proszę o szybką pomoc dlaczego to nie ten region ?

M Ó J N I C K TO : Energit00

Opublikowano

Crossfire NA już nie chodzi w europie. Jest nowy Crossfire od gamerage. CrossFire EU. Musisz założyć nowe konto w europejskim Crossie....

Tu masz stronkę z klientem i z rejestracją:

http://crossfire.gamerage.com/

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Gdy wchodzę na stary crossfire pisze mi to :

this is not available in your region

Proszę o szybką pomoc dlaczego to nie ten region ?

po pierwsze to nie ten dział a po drugie tak jak up napisał w Crossfire NA już nie zagrasz, chyba że masz jakiegoś kumpla np w UK, który by Ci założył konto :P

Opublikowano

właśnie że nie !!!

zagrasz na NA

zależy gdzie konto zostało założone jak chcesz parę kont założonych w Ameryce północnej pisz pw

@edit

oczekuję like za konta :0

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Niestety teraz tylko CrossFire EU. Z CF NA konta już nie odzyskasz.

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Ale to nic nie da że konto zostało założone w ameryce bo jak będziesz włączał grę to będziesz miał polskie IP musiał byś mieć komputer kupiony w USA

Opublikowano

Brawo hangor że wiesz co to IP i od czego jest zależne... nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co w tym chodzi. Od kiedy nasze ip zależy od tego gdzie kupiliśmy komputer ? Podpinasz się do sieci w polsce to masz ip polskie proste, chyba nie ? Moim zdaniem zmiana IP na takiego kraju w którym działa cf na działa by pomogło, nie powiem nie próbowałem. Konta zrobione na polskim IP w takim razie są nie do odzyskania.

Opublikowano

For more information, please send an email to [email protected] with 7767 in the subject line. We apologize for any inconvenience

ę taki problem mi wyskakuje jak chcę sie zarejestrować na Gamerage . proszę o pomoc .

+ crossfire US możesz grać jeśli zrobiłeś konto przed 1 sierpnia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...