Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mod na super knife

ulkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukalem na na necia moda na super noz znalazlem pare sciaglem wgralem ale zaden nie dziala gra mi sie nie chce wlaczyc po ladowaniu nie przechodzi do okna z logowaniem tylko wyskakuje blad i tu pojawia sie moja prosba jezeli jest to bym prosil moda na super noza a jesli nie ma to czysty plik Guns_M_PV_MELEE

Opublikowano
Szukalem na na necia moda na super noz znalazlem pare sciaglem wgralem ale zaden nie dziala gra mi sie nie chce wlaczyc po ladowaniu nie przechodzi do okna z logowaniem tylko wyskakuje blad i tu pojawia sie moja prosba jezeli jest to bym prosil moda na super noza a jesli nie ma to czysty plik Guns_M_PV_MELEE

Teraz już nie jest jak kiedyś, że wrzucasz plik rez do folderu game i masz odziwo moda wgranego =D

Aktualnie musisz mózgu użyć aby mod takiej postury działał, tak zwanego bypassa musisz mieć.

Opublikowano

zawsze rób kopie zapasowe jak wgrywasz jakieś mody, ale Max dobrze mówi musisz mieć bypassa, a tutaj wątpie żeby ktoś ci go udostępnił, bo znają go osoby które zostały "dziwnie" potraktowane na tym forumqu i nie chcą go udostępniać (też się zaliczam) :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
zawsze rób kopie zapasowe jak wgrywasz jakieś mody, ale Max dobrze mówi musisz mieć bypassa, a tutaj wątpie żeby ktoś ci go udostępnił, bo znają go osoby które zostały "dziwnie" potraktowane na tym forumqu i nie chcą go udostępniać (też się zaliczam) :>

Num..w pewnym sensie też powinnem się zaliczać i raczej należe do tych osób.

Wiesz...zamiast pobierać tutaj z forum, zawsze (przy innym modzie) możesz poczekać do patcha jak CI samo zpatchuje i dadzą bana przy tym xD

Ale ban za takie większe mody..za zmiane textury nie ma bana to się nie bój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...