Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Błąd aplikacji nfsw.exe ?!

Myythan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Mam problem z odpaleniem gry

loguje sie normalnie tylko gdy daje "Graj" wyskakuje mi błąd (załącznik bez tytułu.bmp)

mój sprzęt

grafika 128mb ati radeon 9550

procek 1.7

service pack 3

nie piszcie że to przez karte graficzną bo kumplowi chodzi na taki sprzęcie

Grafika 128mb

Ram 256mb

Proc 1.8

Prosze o pomoc.

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Skanuj world-a lub odinstaluj lub napraw masz trzy opcje.

Opublikowano

No ale niby gdzie są te opcje ?! Folder głowny nfs'a world waży jakieś 12,4MB ! Tak ma być ?

Nigdzie nie mam takich opcji mam tylko Uninstall ale jak klikam to jest odrazu czy chcem odinstalować..

Opublikowano

Czekaj,Czekaj jak to folder z grą ma 12mb.?!?! Wtf.?!

2,5gb przynajmniej powinnien mieć ..

Opublikowano

Normalnie NFS ściąga się do "DaS" i teraz w zależności od wybranej opcji przy instalowaniu Worlda:

- "DaS"/ do folderu wszystkich użytko~

- "DaS" lub tylko do danego użyko~

PS: Może jakiś układzik padł na PG lub KG ??

NP:

1. Kumpel wymienił RAM i mu śmiga elegancko - a wywalało mu ten sam błąd

2. Mam spieprzoną KG (dokładniej renderowanie), co za tym idzie nie wyświetla mi połowy tekstur i jak to zwykle bywa od czasu do czasu śmignie przed oczyma owy err~

Opublikowano

Zrób sobie kopie wybranych najcięższych plików z dysk ... /ProgramData(ukryty)/Electronic Arts/ NFS WORLD/., następnie usuń z panelu i zainstaluj na nowo. Jeszcze bym polecił przelecieć kompa programami takimi jak "CCleaner" i "ComboFix".

Pozdro.

Opublikowano

Chłopie najprostszy sposób ci dam odinstaluj i zainstaluj od nowa ok.?Pobierz instalkę z..http://world.needforspeed.com/ i zainstaluj od nowa i nic nie kilkaj jak ci się będzie patchować .

Opublikowano

Dobra kur*a mac co z tego ze zainstaluje na nowo jak kur*a bedzie mi filder wazył 12mb to gowno zrobie..

i znowu bede sciagal 900mb na kompa ?

zeby przeinstalowac to gowno ?

niech ktos normalny napisze co mozna zrobic i szczegolowo wytlumaczy co jest 5 bo narazie piszecie takie glupoty ze nie rozumiem...

Opublikowano

Ja jebie to najgorsze forum na jakim byłem

ELO!

//SsKoRpIoN po pierwsze to nie są głupoty, a po drugie używaj opcji "edytuj" a nie pisz posta pod postem

Opublikowano

Przecież pisałem żebyś zrobił kopie gry 2GB ale widzę że ktoś tu nie umie czytać, najlepiej sobie zachowaj foldery takie jak: CARS, GFX, GLOBAL, Sound, TracksHigh. Te foldery znajdują się w: C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data Następnie skasuj folder electronic arts po zrobieniu kopii folderów, później odinstaluj z panelu sterowania gre, i po odinstalowaniu wklej te foldery w te miejsca gdzie były przed odinstalowaniem, czyli stwórz takie foldery jak Po KOLEI: Electronic Arts\Need For Speed World\Data a później do folderu data wklej te foldery które wcześniej skopiowałeś, następnie włącz instalacje GRY i graj!

Serdecznie Pozdrawiam.

Opublikowano

Zastanów się po prostu piszesz 900mb.?Wtf.?!

Przecież gra waży 2gb chłopie nie patchuje ci do końca więc zastanów się co piszesz.. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...