Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Swain VS Anivia

Danielitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Swain vs. Anivia

Zależy mi na: Tons of damage i dobrym spell combo

Dodatkowe informacje: Swain ma dobre damage podobnie jak anivia, jednak swain się leczy z ulta podczas gdy anivia ma stuna i jest bardziej strategiczna, osobiście nie wiem kto z nich jest lepszy i proszę o pomoc.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Swain to najtrudniejszy mid do skontrowania, a jeden z najlepszych kontr na papierowe midy opierające się tylko na dmg, typu Anki czy Karthusa.

za Anivią nie przepadam.

Swain 100%

Opublikowano

Obie te postacie budowane lekko pod tanka są bardzo trudne do zniszczenia lecz na swaina wystarczy ignite.

Anivia z warmongiem > 3k hp + jajko, gruby nuker w>q>r>e

Swain > survi, sustain jeśli umiemy last hitować z ręki, damage całkiem spoko.

Opublikowano

Swain to najtrudniejszy mid do skontrowania, a jeden z najlepszych kontr na papierowe midy opierające się tylko na dmg, typu Anki czy Karthusa.

za Anivią nie przepadam.

Swain 100%

Cisne karthusem non stop, to mój main i powiem tyle ,że swain nie kontruje karthusa... albo to ja już tyle nim gram ,że przezwyczaiłem się do każdej kontry na niego, po za tym osobiście karthusa robię lekko tanky: mam 3k hp 600ap i do tego 120 armora i 120 magic resista, nie używam jego passywa i dużo zabijam... co do anivki to nie wiem jak sprawa wygląda...

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Anivia robi więcej w teamfight'cie, imo bardziej użyteczna.

Swain najtrudniejsza postać na midzie do skontrowania? Moim zdaniem wcale nie jest trudnym przeciwnikiem. Gram praktycznie tylko na midzie, i nigdy nie miałem problemów ze swainem, natomiast z osobą, która dobrze grała anivią już tak.

Polecam anivie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...