Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MU Undenground

borowa24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mianowicie chciałem zagrać na privku MU undendraund wiec sciągnełem sobie clienta ze strony głównej po rozpakowaniu go i kliknieciu na iconke wyskakuje mi monit typu ,, Wystąpił problem z aplikacją main i zostanie ona zamknieta - Przepraszamy " ;p Prubowałem jznalesc jakies wskazówki moze zle coś robie nie wiem poprostu zbaraniałem :( Globala odpale a z Privkiem mam problem ehh

wiec prosił bym kogoś ogarnietego zeby wyjasnił mi jak odpalić ta gre bo ja nie ogarniam :(

Pozdrawiam

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Spróbuj po prostu przeinstalować clienta.

Jeśli nie pomoże , to powiedź jaki masz system operacyjny , będziemy coś myśleć ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Windows XP aktualizacje na biezaco sa pobierane framework najnowszy virtual c tez w sumie all aktualizowane non toper to co jest potrzebne do grania na globalu + tam pare pierdół dodatkowo. Myslałem że to wina antywirusa wiec wyłączyłem dalej to samo wiec myslałem że może upadete coś da no i klikam na ikonte zainstaluj jezyk Koreański spox zainstalowałem i kopara w dół znowu ten sam monit o błędzie plik mein i same wyzej wymienione pierdoły no irytacja kąpletna o.O a co do miejsca instalacji folderu a i instalowałem na pulpicie czyli dysk C na dysku D jeszcze myslałem nad pendraivem ale chyba bym przesadził xD

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Hmm.... Ciężko będzie...

Na stronie microsoftu podają przyczyny i rozwiązania tego problemu , spróbujmy...

Dopasowanie przyspieszania sprzętowego grafiki :

• Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Uruchom, wpisz desk.cpl w polu Otwórz, a następnie kliknij przycisk OK.
  • Na karcie Ustawienia kliknij przycisk Zaawansowane.
  • Kliknij kartę Rozwiązywanie problemów.
  • Przesuń suwak Przyspieszanie sprzętowe o dwie pozycje w lewo od ustawienia Pełne, do ustawieniaWyłącz wszystkie przyspieszenia kursora i zaawansowanego rysowania.
  • Kliknij przycisk OK, a następnie ponownie kliknij przycisk OK.
  • Wypróbuj działanie gry.

Tymczasowe wyłączenie karty dźwiękowej w systemie Windows:

• Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Uruchom, wpisz polecenie sysdm.cpl w polu Otwórz, a następnie kliknij przycisk OK.
  • Kliknij kartę Sprzęt, a następnie kliknij przycisk Menedżer urządzeń.

W systemie Windows Millennium Edition wystarczy kliknąć kartę Menedżer urządzeń.
  • Kliknij dwukrotnie ikonę Kontrolery dźwięku, wideo i gier.
  • Kliknij dwukrotnie kartę dźwiękową.
  • W obszarze Użycie urządzenia kliknij opcję Nie używaj tego urządzenia (wyłącz).
  • Ponownie uruchom system Windows, a następnie przetestuj grę.

Zmniejszanie przyspieszenia dźwięku:

• Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Uruchom, wpisz dxdiag w polu Otwórz, a następnie kliknij przyciskOK.
  • Na karcie Dźwięk, w obszarze Funkcje DirectX zmień ustawienie Poziom sprzętowego przyspieszenia dźwięku na Przyspieszenie podstawowe.
  • Kliknij przycisk Zakończ.

Pobranie i zainstalowanie najnowszej wersji programu DirectX

Zaktualizowanie sterownika wideo

Aktualizacja sterownika dźwięku

Przeskanowanie komputera w poszukiwaniu wirusów

Zmiana ustawień zgodności

• Kliknij prawym przyciskiem ikonę gry, a następnie kliknij polecenie Właściwości.
  • Kliknij kartę Zgodność.
  • Kliknij pole wyboru Uruchom ten program w trybie zgodności z, aby je zaznaczyć, a następnie wybierz z listy opcję Windows 98/Windows Me.
  • Kliknij przycisk OK.

Próbuj...

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...