Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Masakrycznie długie ładowanie mapy

sedsfvsdf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, A więc mam taki problem już od kilku miechów ale teraz doprowadził mnie do szału. Szukałem rozwiązań ale nigdzie nic o tym nie piszą... Natomiast odpalam grę wszystko cacy chodzi wybieram rooma wchodze i mapa ładuje mi sie chyba z 5 minut i wchodze prawie na ostatnią rundę ^ ^ I w grze 0 laga itd tylko przy ładowaniu co to może być;( ??

Opublikowano

Wina komputera lub internetu

Odpal grę z gameboostrem/Zgaś zbędne procesy/zgas zapore i antyvirus/reinstallnij grę/przeczyść komputer od środka może sie przegrzewa

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Próbowałeś reinstala??? To najczęściej pomaga :P

Ja tak miałem jak bawiłem się plikami (np. mody wstrzykiwałem)

Hmm... spróbuj też przed grą skorzystać z programu freshram

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

dokup ramy i podkręć procka ... i powinno śmigać .. to nie zależy od aplikacji na kompie .. poprostu masz jakiegoś złoma ^.-

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Hehe :D Mój kumpel miał tak samo na starym kompie wtedy to on miał komputer z lat nie wiem których... Ładowała mu się strasznie długo mapa. Teraz ma nowy komputer i od razu mu się wczytuję. Najprawdopodobniej to wina kompa bo wymagania CA wciąż się zwiększają ;)

Opublikowano

widzę moja porada jest powtarzana kilka krotnie .. zrozumcie .. do wczytania mapki potrzebny jest ram !!! którego On nie ma .. słysze tylko reinstal CA .. odpal przez game booster .. - śmiechu warte te wasze informacjie na temat technologi kompa .. zasada .. NIE WIESZ NIE MÓW ... !!!

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...