Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z aktywacją gry !

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem orginalną grę BF 3

I wszystko było dobrze kod seryjny (działał) do momentu po instalacji przy zakładaniu konta Orgin gdzie mój syn podał swój wiek prawdziwy 3.06.1996 czyli rocznie ma to 16 lat . i po założeniu konta chcę się zalogować na battlelogu i pisze że nie prawidłowe e-mail i hasło

Wszystko dobrze było przepisane !!

Potem stowrzyliśmy następne konto gdzie poddaliśmy mój wiek 18 . I całekiem inne było zakładanie niż przed tem , że mogłem wybrać awatar i Imię i nazwisko .

Potem pisze wpisz lucz produktu wpisujemy dajemy dalej i pisze że kod został zużyty !

I moje pytanie jest takie czy jak zadzwonię do biura obsugi (pomocy) tej gry czy podadzą mi nr.seryjny

Gra świeżko kupiona ! . I teraz mam problem .

Proszę o pomoc

Albo pójde do sklepu i powiem że nie dziala ?

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

wtf? twoj syn ma 16 lat a ty 18? ^^ "Teach Me My Master" ale tak na poważnie musisz skontaktować się jakoś z ich supportem i wyjaśnić sprawę. Battlefield jest od lat 18 i dla tego kiedy twoj syn podal swój wiek "16" odjęto mu możliwość grania

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

Zgłoś sprawę do supportu, że 'nie chcący' podałeś zły wiek. Powinni Ci dać nowego CDKey'a, abyś mógł założyć nowe, porządne konto :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Hello, i'm bf3 player and i've some problem. When i registered i chose wrong birthday date and i can't play. Could you change it to correct one ? It's xxx.

Opublikowano

Aha . Wysłałem e-maila o zmianę tożsamości na koncie orgin . A kiedy mogę oczekiwać odpowiedzi ?

Bardzo dziękuje za pomoc . JAK E-mail nie pomoże skontaktuje się z nimi telefonicznie

Pierwszy raz mam z takim czymś do czynienia :)

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Na ticket możesz czekać i tydzień, skorzystaj z wysłanego przeze mnie linku do tutoriala i połącz się z live chatem, sprawę załatwisz w 5 minut.

Opublikowano

Czytam i czytam i to samo co ja mam. Mam te marne 14 lat i wydałem moje oszczędności na wlasnie battlefield 3. Podałem mój oryginalny wiek 09.02.1998 i nie mogę wejść nigdzie poprzez mój Oirigin. Na moje samo konto Oriigin moge wejść poprzez mój '' nick '' ale gdy próbowałem email już nie przeszło, a wszedzie gdzie mam wejsć do EA wymagają emaila a nie nicku więc dupa. Jak mam sobie z tym radzić? Zbierałem tak długo i szlak trafił.. proszę o pomoc.

Jest gdzieś opcja sprawdzenia swojego emailu na Origin? Gdy próbuje założyć nowe konto pokazuje że stary email jest wolny więc jaki jest mój?!?!?! Proszę o pomoc. Jestem załamany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...