Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prestiż w MW3

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie odnośnie prestiżu w MW3, wbiłem 80lvl no i tam w koszarach jest jakiś Prestige Mod - na czym to polega? Widziałem opcje zresetowania statów, czy zresetuje mi też wszystkie zdobyte bronie? Co mi to da jeśli zrobię ten reset?

Opublikowano

po wybraniu prestizu wszystko ci sie kasuje i od nowa wbijasz. za 1 prestiz dostajesz po odznace i mozesz cos kupic. skasuje ci sie wszystko (bronie, skorki wyzwania lvl itd)

ARKADOS1.png

Opublikowano

tytuly emblematy, kazdy lepszy gracz stara sie cisnac jak najwiecej prestizow, zawsze nauczymy sie lepiej grac i wgl . mysle ze sie oplaca sproboj najwyzej potem nie bedziesz bral kolejnego :) Ja mam juz prestiz 2 i bede prestizowal dalej :D

ARKADOS1.png

Opublikowano

Prestiż jest dla tych co chcą pokazać że sa The Best :-D albo dla tych co chcą nadal lvl wbijac ja oczywiście mam chyba 7 z 15 za 1prestiż jest 1 punkt który możesz wymienić na:

Wzrost Pd (na dwie godziny)

Wzrost Pd broni (na dwie godziny)

Dodatkowa klasa

Odblokować broń, atut, sprzęt na zawsze

Dodatkowe odznaki

Wszystko tracisz jak wybierzesz tryb prestiżu dostajesz tylko odznakę nowa

Jest 15 prestiżów

Jeśli wbiles max lvl i nadal grasz ja na twoim miejscu wcisnołbym tryb prestiżu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...