Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z instalacją FreeBSD na CentOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem serwer vps i mam problem z instalacją FreeBSD na CentOS szukałem dwie godziny w internecie i nic nie znalazłem żadnego konkretnego poradnika. Prosze o pomoc przy postawieniu serwera do metina lub chociaż wgrania na vps FreeBSD. Prosze o pomoc !!!

Opublikowano

Instalacja systemu operacyjnego na systemie operacyjnym? Ktoś tu coś pomieszał :P Co najwyżej możesz spróbować zrobić maszynę wirtualną. Systemu nie zmienisz bez wiedzy administratora, a on się na 95% nie zgodzi :)

Opublikowano

odnośnie serwera metin2 w sieci znajdziesz tylko poradniki odnośnie freebsd. na pewno w panelu administracyjnym jest narzędzie wyboru systemu operacyjnego. jeśli nie znajdziesz tam freebsd to napisz na bok czy jest możliwość by ten system ci wgrali w co szczerze wątpie. jeśli nie wybierz jakiegoś debiana i tam instaluj podobnie jak w przypadku freebsd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...