Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]EU West i NA vs EU N&A

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Nordic & East, ale tam na rankach gra po prostu tyle noobow ze sie grac nie da :/ I chcialem sie przeniesc na west lub americe ( bo pierwsza zmiana jest darmowa? ). I gdzie wg was gra mniej noobow? I jak to jest ze strefami czasowymi? Chodzi mi o to ze jak bede gral w dzien to zeby u nich nie bylo np nocy i nikt by nie gral.

Opublikowano

Polecam tobie Amerykę sam tam gram no i jak to na rakedach zawsze trafi się noob ale zdecydowanie rzadziej niz na EU NE

Opublikowano

A co kolejny z 700elo, bo noob teamy? ^^ West najlepszy.

No dokladnie, ja zwykle mam 15 killi + i z 5 deadów, ale co z tego jesli caly moj team ma 0/8....

@up. Zagraj a potem pisz. Zaloze sie ze nawet tam nie grales, tam ludzie na dominion pickuja smite, cv , na rankedach wszyscy sie kloca o linie, 3 chce na solo i mamy 4 melee, 1 ranged, bez sensu taka gra.

@top Chyba wezme West, dzieki :>

Opublikowano

Na ameryke się nie przeniesiesz.

Wczoraj na rankedzie mój vlad na midzie płakał, że nie może wygrać linii z ryzem.

Gankowałem 3 razy, dostał 3 kille, a i tak skopał całą gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...