Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mam zmienic ten samochud? jak tak to na jaki?

krystianf300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

Najlepsze Auto BMW Z4 :) Moim zdaniem, ile masz BOOSTÓW? To Ci powiem co możesz najlepiej kupić.

przepraszam ze poza tematem ale czy mozna dac komus swoj samochodzik?

sor jesli glupie ale dopiero zaczynam :>

Nie można chociaż, były plotki że EA miało wprowadzić taką opcję.

Opublikowano

Najlepsze Auto BMW Z4 :) Moim zdaniem, ile masz BOOSTÓW? To Ci powiem co możesz najlepiej kupić.

Nie można chociaż, były plotki że EA miało wprowadzić taką opcję.

aha ok dzieki

nie tego u gory ok tylko z tym handlem ;d

Opublikowano

Handel samochodami zwane "Aukcja" ma niby być w tym roku nie wiem jak to ma być ale z tego ci mi przychodzi na myśl to będzie jakaś strona i tam wystawiasz dajesz licytacja kup teraz będzie można wystawiać części jak i auto..

Co do zmiany samochodu napisz ile masz SB (SpeedBostów) to ci napiszemy jaki ci polecamy.

Opublikowano

Handel samochodami zwane "Aukcja" ma niby być w tym roku nie wiem jak to ma być ale z tego ci mi przychodzi na myśl to będzie jakaś strona i tam wystawiasz dajesz licytacja kup teraz będzie można wystawiać części jak i auto..

Co do zmiany samochodu napisz ile masz SB (SpeedBostów) to ci napiszemy jaki ci polecamy.

Jeżeli to co piszesz jest prawdą, to można stwierdzić że życie virtualne staje się prawdziwe, sprzedaż virtualnych aut i części za pieniądze :)

Opublikowano

Ale .... xD

Mi chodzi ,że aukcja będzie w grze np na swoim koncie masz np 900Tyś i ktoś wystawił np BMW E30 za 850tyś klikasz kup teraz i odrazu kasa idzie do niego i auto do cb . Wydaje mi się ,że tak to będzie działać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...