Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Warto zagrać?

Rozet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Według was warto zagrać w War Rock'a?

Nie piszcie komentarzy typu "skąd mamy wiedzieć jaki masz gust" itd. mi nie chodzi o to , że macie wiedzieć czy mi się to będzie podobało , tylko o to czy wy polecacie tą grę.

Jak odpowiadacie to z uzasadnieniem , zasłużeni dostaną nagrodę w postaci "lajka" , dzięki.

Opublikowano

Dużym + gry jest to ,ze premium mozna zdobyc za darmo na playspanie.

A wielkim - jest to ,ze jest sporo hackerow.Trzeba wbic 11+ lv to wbijasz wtedy na roomy 11+ i jest ich troche mniej.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Gra jest dobra, ale są lepsze produkcje : )

Gra oferuje 3 tryby rozgrywki, z tym, że zeby nie odczuwać lagów na duzych mapach z czołgami i samolotami (BG) trzeba posiadać dobre łącze internetowe.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Polecam ci tą gierkę, spoko grafika, 3 tryby rozgrywek czyli cqc Uo Bg, dużo broni.Jedynymi minusami to hackerzy których nie jest dużo ale mało też nie jest i bronie na określony czas.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje że moja krótka lektura cię nie odstraszy, ale chyba warto ją przeczytać ;)

Gra swietna! Od razu mówie że posiada system lvlowy 0-100 co jest swietnym pomysłem ponieważ aby osiągnąć wysoki lvl trzeba poswięcić mnóstwo czasu ale niestety itemshop ma granice wyłącznie do 21 lvla co sprawia późniejszą grę mniej sensowną bo nie masz zbyt wielkiego celu np. zdobycia lepszej broni. Gra nadrabia za to swoją grywalnoscią i różnorodnoscią rozgrywek które nie nudzą się szybko i potrafią wciągnąć gracza na długie godziny. Technicznie też wypada dosyć dobrze. Oprawa graficzna znosna na słabym ustawieniu a bardzo ładna na wysokim ustawieniu. Zawsze można wgrać sobie mody ale to już zależy od twoich upodobań. Dźwięki też realistyczne a pewne odgłosy np. biegu wroga może zaważyć o twoim przetrwaniu. Na początku możesz mieć dosyć ludzi z lepszą bronią ale wystarczy zakupić lub zrobić sobie premke lub punkty G1 (wirtualna waluta premium) za które masz masę fajnych zestawów i różnej broni. Dynamicznie, ludzie z lagami są bardzo denerwujący ale jesli ping nie przekracza 200 to gra się optymalnie. Gra posiada różne tryby od małych map i piechoty po wielkie mapy i mnóstwo pojazdów. WarRock posiada parę bugów ale są to głównie bugowanie sciany czyli wychylanie się w róg sciany co powoduje że widzisz przez takową scianę, aczkolwiek nie drażni on tak bardzo ponieważ takich miejsc nie ma zbyt wiele chociaż zależy od mapy. Cheaty, no cóż... Dosyć wiele chociaż od pewnego czasu troche mniej. Przewrażliwienie graczy WR'a ma cheaty może pewnych dobrych graczy zdenerwować ponieważ zdarza się że nazwą cię hackerem tylko dlatego że przegrali z tobą lub zabiłes ich w podejrzany sposób który tak naprawdę był dla ciebie oczywisty bo nawet nie zauważyli że było ich widać... Jesli ty, masz zamiar grać na cheatach i się rozerwać, OK! Dajesz koles! Ale wiedz że ani gracze ani Admini nie będą ci tego darować i w ostatecznosci zostaniesz ukarany banem konta na zawsze bez jakiejkolwiek możliwosci odzyskania itemów zakupionych za realne pieniądze ani twój poswięcony czas się nie zwróci. Jesli pomyslisz logicznie to zadecydujesz co ma większy sens ale to nie o tym w tym temacie mowa. Podsumowując gra warta zagrania, gra w nią masa osób dobrych i słabych dlatego jakis kill zawsze się znajdzie. Nawet jesli ci się znudzi to gwarantuję że kiedys do niej powrócisz :) Dobra rozrywka na wolne popołudnia spędzone przed komputerem oraz nawet na dłuższą metę ale jesli chcesz poswięcić na to więcej czasu to musisz uważać na swoje postępowanie bo na końcu możesz żałować pewnych rzeczy :) Z resztą każdy się kiedys sobie pewne rzeczy uswiadomi, w końcu to forum o hackach więc mam nadzieje że nie pojechałem za daleko.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Warto zagrać ale dużo hackerów i lagów u nie których ale jeśli masz dobrego neta to u cb nie będą na stronie bardzo duża zniżka i dużo broń.Jednym słowem WARTO

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem , warto zagrać , lecz jeżeli wczesniej nie miałeś stycznosci z cs`em czy z czym kolewieg online , to nie myśl że będzie tobie łatwo . :) Duża ilość broni , Duża ilość lvl`i i lvl nie wbija się szybko moim zdaniem mocny + . :)

Opublikowano

nie warto zaczynać w to grać szkoda czasu, za dużo jest popierdo......ych haksów i ovc, nie ma room bez kilku takich debili. Jednym słowem gra fajna ale nie da się grać normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...