Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka szansa na bana

leaveme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna obczaiłem viphacka od game anarchy.Co za tym idzie także LT chciałem tylko dobić 2LT a potem przestać więcej nie potrzebuje.Widuje sporo noobków z LT1,2.3 itp. jakoś bez bana i żadnych reportów mimo użytkowania vipa;d Niestety ja mam problem bo nie chce mi sie nowego konta robić, a jakiś dziciok mnie zreportował a na dowód dał takie coś:

*http://i.imgur.com/Ung1c.jpg

I teraz chciałbym się dowiedzieć czy jest jakakolwiek szansa,że ten report jakoś zaniknie w tej gromadzie?;(

Opublikowano

Bana prędzej czy później dostaniesz na pewno, każdy raport jest rozpatrywany, więc nie licz na to, że zostanie przeoczony.

Opublikowano

Ładny ss.

Jeżeli temat jest zamknęty olej go, jeżeli otwarty to po jakimś czasie po koncie.

Specjalista
Opublikowano

wiesz może nexon za pierwszym razem nie zwróci na niego uwagi, ale podpadniesz komus w grze, zwrócisz czyjąś uwagę na cw itp to taka osoba wykopie CI tego screena i dostaniesz bana prędzej czy później

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nawet jak nie temat, to logi.

Pod względem killi które robiłeś X/1 sek.

Trochę z LT się ciśnie szybko więc..tak czy owak wykryje.

@Up beka xD

Opublikowano

Trzeba było normalnie dobić ten 2lt to nie jest tak ciężko ;)

Bana na pewno dostaniesz prędzej czy później za tydzień miesiąc rok.

następnym razem nie hackuj na większych lvlach.

logo1.png
Opublikowano

Nie dostaniesz bana no chyba że raport to cię sprawdzą i wiesz ale nexon to lenie śmierdzące ciągną tylko kase , więc narazie masz luz .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

ban murowany ;) nie graj dalej bo szkoda czasu ;) nawet jak wbijesz wyzszy lvl to jakis kabel np lilceng cie sprawdzi i odnowi raport ;)

wiem co mówie bo częstop lukam na erbaza i sprawdzam bany ;)

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...