Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv a global.

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Posiadam na serwerze PandoraMT2 eq, postacie, które mogę sellnąć.

Nie mam już po co grać na privkach, nie czuję tej radości z gry ;) Osiągnąłem tam wszystko, co się da i teraz jest jednym słowem lipa.

Na polskim globalu na onyksie (s8) posiadam surę BM 65lvl, z średnim eq, oraz woja mentala 54lvl silne + duchowe M10, oraz eq do expa.

I właśnie, proszę o wypowiedź, czy opłacało by się sellnąć wszystko na pandorze, i sellnąć wszystko na s8, i przenieść się na jeden z najnowszych serwerów na metin2.pl?

Liczę na wypowiedzi

Pzdr.

D4wid3k

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

oplacało by się o ile to wszystko jest coś warte. A jak nie to graj tym mentalem chodź szybko ci się pewnie znudzi. Teraz modne jest s26 więc myślę ze tam chętnie byś pograł.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

oplacało by się o ile to wszystko jest coś warte. A jak nie to graj tym mentalem chodź szybko ci się pewnie znudzi. Teraz modne jest s26 więc myślę ze tam chętnie byś pograł.

Trochę za pandorę bym dostał.

A jeśli chodzi o s26, to sellnąć wszystko na allegro z s8 i kupić yang na s26 ? ;)

Opublikowano

A jeśli chodzi o s26, to sellnąć wszystko na allegro z s8 i kupić yang na s26 ? ;)

No to myśle ze jest dobre rozwiązanie. Od razu eq byś zakupił i startował z porządnym ekwipunkiem.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

No to myśle ze jest dobre rozwiązanie. Od razu eq byś zakupił i startował z porządnym ekwipunkiem.

Okej, raczej tak zrobię.

Ale jeszcze kwestia doboru postaci ;x

Kim najlepiej zacząć, żeby był dobry jako dropek, postać do expa, jak i do pvp? W grę nie wchodzi sura wp, raczej.

Opublikowano

Okej, raczej tak zrobię.

Ale jeszcze kwestia doboru postaci ;x

Kim najlepiej zacząć, żeby był dobry jako dropek, postać do expa, jak i do pvp? W grę nie wchodzi sura wp, raczej.

Na początek bym ci radził pograć bodym dorobisz się i inna postać typu dagger

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Bodziak w takim razie, jak nie WP. Na 1 lvlach bardzo dobry do expa, zarobku. Potem też wykazuje się dobrą przykładnością.

Na początek bym ci radził pograć bodym dorobisz się i inna postać typu dagger

Dziękuje.

Temat do zamknięcia. Proszę o niepisanie postów ;)

@up.

jakbys czytal wszystkie posty, i chociaz do końca mój temat, wywnioskowałbyś, że kupuje yang na allegro ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...