Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zwiększyć fps'y?

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwiększyć fps? Bo na Super Low mam po 15 fps... Słaby komp... Jak zwiększyć fps'y?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zastosój Advanced system care, game booster, smart defrag możesz również zainstalowac program power strip (podkręcaj stopniowo, a nie na maxa odrazu)

Możesz też ustawic system na 16 bit zamiast 32bit

Podkkręć procesor

Kup lepszą karte graficzną (nie wiem jaką masz najpierw podaj parametry, zgaduje że muszisz wymienić)

Z menadżera zadań zawsze ustawiaj pirorytet na wysoki, a jak to możliwe to na czasu rzeczywistego

Możesz też zmniejszyc rozdzielczość w battlefield

Usuń zbędne programy (zawsze usuwaj ''Toolbary")

wpisz w menu start msconfig i wyłącz zbędne programy lub możesz przez komputer / zarządzaj i wyłącz Faks, Windows Defender bo wg nic nie robi

jak podasz ile masz ramu to moge ci pomóc ale najpierw podaj ILE ! ! !

Za ortografie sory

Mam nadzieje że to pomoże

nie zapominaj podać ile masz RAM'u ! ! ! ! !

Zapomnielem też powiedziec żebyś w menu start wpisał regedit i rób jak na filmiku

Opublikowano

Połowa tych programow nic nie daje, tylko jeszcze bardziej zużywają nasz procesor i pamięc. Ale jeżeli twierdzisz, ze coś Ci to da to sobie instalujcie.

Opublikowano

Połowa tych programow nic nie daje, tylko jeszcze bardziej zużywają nasz procesor i pamięc. Ale jeżeli twierdzisz, ze coś Ci to da to sobie instalujcie.

Te programy używa się gdy potrzeba.

Oczywiście, że wiem spowalniają prace systemu, lecz używa się od czasu do czasu normalnie powinny być wyłączone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...