Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]easymetin2

Quilmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy forumowicze

Dlaczego easymetin2 nie ma wolnego czasu na exp jedna godzine tak jak było.

To znaczy że easymetin2 już nie działa,chce go kupić i nie wiem czy warto,

czy działa wogule jeszcze.Pytanie kieruje do was.

Opublikowano

Po co Ci EM2 jak możesz mieć identycznego bota:

m2bob.net

Pozdrawiam ;)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

mi zależy na easymetin2 dlatego się pytam

nie obchodzi mnie żaden inny bot tylko Easymetin2

Easymetin2 działa czy opłaca się go kupić na allegro?

Opublikowano

Wydaje mi się że EM2 już nie działa - bo od momentu gdy niema już Free Time nie widziałem żeby ktokolwiek go używał - a takie boty widać i to mocno ;)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Teraz zamiast testowego czasu musisz zgłosić się do odpowiedniej osoby po 24h kod testowy - tak pisali na forum. Nie wiem ile w tym prawdy, ale EM2 już się chyba nie rozwija.

Opublikowano

Z tego co piszą na oficjalnym forum Polacy w swoim dziale, to EM2 nie jest aktualizowany od dłuższego czasu. Nie widziałem też od bardzo dawna żadnej wypowiedzi tamtejszych administratorów.

Opublikowano

Zawsze możesz poprosić o ten 24 godzinny kod testowy i zobaczyć. Jeśli Ci wcale nie odpiszą to znaczy, że projekt jednak upadł.

@down

Po wuja posty piszą osoby, które nie znają języka Polskiego?

Co do 24 godzinnego triala miałem rację, więc może troszkę przyhamuj, co? Każdy ma prawo się pomylić. Na forum ludzie pisali, że aktualizacji nie było już kawał czasu - tym się kierowałem.

Opublikowano

ja kupuje em2 juz od paru miesiecy ostatnia akutlizacja byla okolo 3 dni temu i dziala bez hshield poniewaz on ma w sobie wbudowanego nie dostalem jeszcze nigdy bana na nim nie liczac fb i polecam go poniewaz jest to bardzo dobry bot niby prosty ma ale wszystkie przydatne funkcje;leci po poty,sprzedaje itemy no i expi ;d

p.s po huja komentuja osoby ktore nie sa wszystkiego pewnego?

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

Po co Ci EM2 jak możesz mieć identycznego bota:

m2bob.net

Pozdrawiam ;)

Pozdro dla ciebie w m2bob ciagle wyskakuja jakies bledy i ogolnie same bledy sa polowa ludzi tak ma

Em2 sam kupowalem gdyz bot jest znakomity i mozna spokojnie zostawic np. na noc Pozdrawiam

Wydaje mi się że EM2 już nie działa - bo od momentu gdy niema już Free Time nie widziałem żeby ktokolwiek go używał - a takie boty widać i to mocno ;)

grunt w tym ze w porownaniu z m2bobem - Em2 jest NIE DO WYKRYCIA PRZY ODPOWIEDNICH USTAWIENIACH dlatego mozna bocic nawet na głównej postaci bez obawy o bana !

Ja co prawda tak nie robilem bo wedlug mnie lepiej botkami zarabiac na eq na glowna postac. Wywalamy na ziemie rzeczy w 1 postaci a shopem/glowna sprzedajemy/uzywamy .

SZCZERZE POLECAM EM2!

P.S po tescie gimnazjalnym zapraszam jinno s26 solar wracam grac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...