Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Więcej niż magia.

GreQuaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak sobie oglądałem na discovery program " Coś więcej niż magia ", i ten cały Dynamo mnie zaszokował.

Wy w to wierzycie ? ja swoje zdanie dziele pół na pół. ponieważ nie których rzeczy się nie da po prostu zrobić, np. pierścionek założył na kieliszek ( na dłuższa część )

albo pieniążek wykrzywił obracając w kieliszku.. i inne dziwne rzeczy, to wszystko normalnie jest pokazane więc nie wiem jak on to robi -_-

http://www.youtube.com/watch?v=sb7E5zRU9BQ

Co sądzicie o tym ?

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Weteran
Opublikowano

Niezły kozak z tego gościa o.O

Coś podobne do tego ;d

http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Serio ,to nie wiem co o tym myśleć o.O Okej ,powiedź mi proszę (up'y) gdzie jest iluzja przy chodzeniu po wodzie ? Albo włożenie komórki do butelki ,jak mi na to odpowiesz to masz limit lajków.

Opublikowano

Serio ,to nie wiem co o tym myśleć o.O Okej ,powiedź mi proszę (up'y) gdzie jest iluzja przy chodzeniu po wodzie ? Albo włożenie komórki do butelki ,jak mi na to odpowiesz to masz limit lajków.

A sądzisz, że to "magia"? Ten świat to nie bajka jak "pokemony". Gdybyśmy potrafili odpowiedzieć Ci jak to zrobił, to nie mógłby zaskoczyć ludzi. W 2-gim odcinku jest pokazane w zwolnionym tempie jak przerzuca z jednej ręki do drugiej monetę, swobodnym ruchem, więc wystarczy się wyćwiczyć, wymyślać własne sztuczki i też możesz osiągnąć coś takiego.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Powiem tak. Ostatnio chciałem to oglądać w TV ale teraz odcinka już żadnego nie przegapię. Można wiedzieć o której to leci?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ziewanie. Przyznasz, że ziewanie jest "zaraźliwe", tak? Gdybym teraz stał obok Ciebie

i - dłuuugo i przeciągle - ziewnął, Ty nie powstrzymałbyś się od tego samego.

Ale nie myśl teraz o ziewaniu.

Bo nawet pomyślenie o ziewaniu spowoduje, że poczujesz teraz to dziwne uczucie w gardle i w tym miejscu, które trudno określić...

gdzieś pod Twoimi uszami... i już nie będziesz mógł się powstrzymać.

Jeżeli przeczytałeś o ziewaniu, założę się, że właśnie to zrobiłeś. Jeśli jeszcze nie, zrobisz to za kilka sekund. To sprawi, że poczujesz się lepiej.

kto ziewną dać lubie to :D

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Bardzo interesujący ziomek xD

A chodze po wodzie odrazu z jezusem skojarzyłem xD

Nie wiem co tym myśleć magia hhmm..albo jakieś pro elo iluzje/sztuczki =D

EXPmIpC.gif

Weteran
Opublikowano

Mnie zaciekawiła ta sztuczka z wkładaniem telefonu do butelki.. Jak się dobrze przypatrzymy to widać, że ten telefon wciąga mu do tej butelki..

Nie wiem jak on to zrobił.. Koks.. ;d Szkoda, że magicy nie tłumaczą jak wykonują takie dziwy ;p

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie wiem właśnie o której to jest, ale nowe odcinki są po 22 a powtórki nie wiem. Nie przegapię żadnych odcinków :D

Kurcze ale nie wiem po prostu... nie daje mi to spokoju. Wziął kieliszek i pierścionek laski, pokazał go wszystkim, obrócił ręką kilka razy wokół kieliszka i ten sam dokładnie pierścionek został nałożony na kieliszek.

Albo , wziął 20 centowkę i kieliszek, wziął go wrzucił do środka i obrócił kilka razy i ją wykrzywił -_-, pieniążka nie da się o tak wykrzywić...

Na prawdę gość ma talent .

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Ja wiem jak zrobił chodzenie po wodzie :). Było nawet w programie co lecial keidys na tv gdzie iluzjonista z maskąpokazywał co i jak.

Tam w wodzie jest materiał( cośw rodzaju plastiku) który pod wodą staje sie nie widoczny.

Opublikowano

Powiem tak. Ostatnio chciałem to oglądać w TV ale teraz odcinka już żadnego nie przegapię. Można wiedzieć o której to leci?

Jest coś takiego jak telagazeta i google nie nakurwiaj bez sensu postów bo i tak jesteś randomem

A co do tematu to zajebiste :D ja też tak umie nakurwcie sobie oleju na stopy i latacie po wodzie :D

Opublikowano

Jest coś takiego jak telagazeta i google nie nakurwiaj bez sensu postów bo i tak jesteś randomem

Rozumiem , że z Twojego punktu widzenia ciężko komuś pomóc i stracić na to 1-2 min , lepiej go obrazić ot tak , bo jest nowym użytkownikiem na forum ? żałosne.

Z tego co widzę na stronie discovery , program ten leci w środę o godzinie 23.00

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Rozumiem , że z Twojego punktu widzenia ciężko komuś pomóc i stracić na to 1-2 min , lepiej go obrazić ot tak , bo jest nowym użytkownikiem na forum ? żałosne.

Z tego co widzę na stronie discovery , program ten leci w środę o godzinie 23.00

U kolego nic tu nie jest żałosne Mąka nie jest nowy na forum sprawdz a dopiero pisz ;)

Napisałem mu tak jak napisałem a ciebie to powinno chuj interesować

Weteran
Opublikowano
Przy pewnych rzeczach mnie zatkało ale to nie możliwe

Możliwe ;d Magik zawsze stara się odwrócić uwagę mówiąc np. "Teraz patrz na mnie ; Chwyć tutaj ; Przyjrzyj się uważnie" itp.

Albo to ustawka jest, albo gościu bardzo dobrze jest przygotowany ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

To napewno jest ustawione albo on ma jakies siły nadprzyrodzone xD. Jeżeli jesteście pewni że to iluzja to powiedzcie jak może czytać w myślach ? :)

Opublikowano

@UP

Hahahahahahahahahahaha dobre :D

@top

Ciekawe sztuczki. Podobała mi się ta z tymi kartami, co się sama talia rozsuwała :)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...