Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie Skyrim ?!

Dieoxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ? Co Wam to szkodzi . Z 500000 userów zagłosowało tylko 30 . Nic Wam to nie szkodzi , jak nie spróbujecie to się nie przekonacie . Czy brak multi to jest taki wielki - ? Nie będzie userów to zamknięcie , a te trochę postów więcej to chyba Wam pomoże niż zaszkodzi . Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji . Skyrim w dziale Singleplayer , czemu nie ?

P.S

A takie działy jak Wordcraft czy ogólnie cały dział "Inne Gry" ?

Opublikowano

Z jednej strony racja, dział singleplayer - multiplayer nie jest wymagany, wysoko przy tym można cenić tworzenie modyfikacji multiplayer.

Ale skyrim się wypalił, to jest gra na raz, miałem to samo z oblivionem, potem to już tylko wgrywanie modów i nuuuuuuda, trzeba gry, która wciąga na dłużej, żeby przetrwała długą karierę na forum.

DOWN

A dla kogoś to jest robota dodatkowa...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale czemu by nie spróbować ? Dobra , nie wypali - usuwamy . Wypali - ciesziemy się z większej ilości userów , działów i postów na forum .

Opublikowano

Jeżeli masz takie myślenie to może od razu stworzyć działy dla każdej gry? Przecież się usunie jak nie wypali... Nie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie głosowało pół miliona, gdyby chociaż był 1 tysiąc głosów, to byłoby coś.

Co do Skyrima.. Nie ma multi, ale w singlu można wyprawiać cuda. Neutral z przychylnością na tak, jak nie wypali zawsze można dać do innych MMO

Opublikowano

Ten konkurs i tak nie był tak na prawdę nic warty. Od jego zakończenia w dziale grafika 3D jest niespełna 20 tematów...

Co do tematu - mozna spróbować.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Był dużo warty, gdyby wam głupota nie odbiła z tą ,,Grafiką 3D". Jak dla mnie Skyrim jest cudny, lecz nie ma do niego żadnych modów/hacków, nie ma multi. Będzie może z 8 tutoriali i tyle. Nie wypali - nie.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Był dużo warty, gdyby wam głupota nie odbiła z tą ,,Grafiką 3D". Jak dla mnie Skyrim jest cudny, lecz nie ma do niego żadnych modów/hacków, nie ma multi. Będzie może z 8 tutoriali i tyle. Nie wypali - nie.

Skyrim to obecnie najbardziej "modowana" gra na rynku:)

Modów jest tyle że głowa boli:)

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/top/

Siema Eniu;)

Opublikowano

Modowanie jest dość proste wiedz jest modów kupa

Ale gra sama w sobie jest słaba jak się ją przejdzie nie ma sie ochoty wracać jestem na nie bo ta gra mi nie przypadła do gustu :)

Opublikowano

save404 są gusta i guściki...

To że ty nie chciałeś wracać to nie znaczy że inni nie grali po kilka razy:)

Ja bym jednak był za dodaniem działu Skyrim do Single:)

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...