Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szare skrzynki... gdzie ?

Thoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grey HiSec Case ;) Dawno ich nie widziałem... Ale jak grałem lotały w porannych godzinach na Victorze może tam dalej dropią ;)

Opublikowano

Kiedyś tam zmienili dropa, ale teraz szare skrzynki można spotkać o każdej porze, w ciągu dnia lecą od czasu do czasu na wszystkich serwach, ale zdecydowanie łatwiej spotkać czarne skrzynki, najwięcej miałem ich na serwie Alpha w godzinach wieczornych, około 23.00, czy rano dropią na Victorze to nie wiem, bo nie gram we wczesnych porach.

Opublikowano

Wejdź o 24 na Bravo, czy tam Alphe i zagraj jedną rundke, zapewniam Ci że wydropisz z 10 skrzynek. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rano delta lub Bull terrier

Popołudniu na lajcie wyciągniesz jakąś na charlie ja mam tych skrzynek multum

Rano.. ?? Czyli gdzieś tak do której :]

Opublikowano

Ja ci powiem że ostatnio jak na delcie byłem ok .11 to tyle skrzynek narobiłem że już nie chciałem w nie wbiegać bo za dużo ich mam xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wy się nie znacie :P

Wejdzie pomiędzy 6:00, a 13:00 to na 1 mapie na Charlie będziecie mieli po 5 skrzynek :P (w sensie dla was ^^ ogółem z 20 na mapę wychodzi może lepiej D:)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Zbierałem 177 szarych paczek w 3 dni, bo mi były potrzebne więc Ci powiem jak lecą:

Alpha-Bravo po 24:00

Victor-od 24:00 do 14:00 dobry lot, później już same czarne

Charlie-od 24:00 do...12:00-13:00 - na 100%, później niewykluczone, że też, ale w mniejszych ilościach

Platinum-tutaj nie widziałem żeby coś leciało...

Bull terier- od 24:00 do ok. 12:00-13:00, jeśli jest to dzień roboczy. Jeśli są jakieś święta, że wolne od pracy albo weekend - od 24:00 do max. 11:30

Po jakimś updacie, po którym były wyłączone serwery na ileś tam godz - od razu po tym, jak włączą serwery, drop skrzynek jest jak po 24:00

Jak dla mnie najlepiej jest na victorze DR eli pro 8v8 od 10:00 do 14:00 grać, masz wtedy ~80 skrzynek, jeśli dobrze zbierałeś i nikt Ci nie kradł:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...