Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piołun lepszy od marihuany? czyżby tak?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim! Mam taki zajebisty piołun w paczuszce 70 gram. Stosuję go od labrii ( napar piołunu i pestek dyni ) w ilościach łyżeczka co 4 h. Ale wróćmy do sedna :D. Wyciągnąłem piołun i pokazywałem go koledze jaki on zajebisty xD. Kumpel zrobił z niego skręta (?) 4 cm i spalił go całego. Po 2 minutach wyleciał do kibla jak rakieta i obrzygał wszystko w promieniu 2 metry. Poszedł do domu i bierze go od dwóch frontów. Napieprza go łeb i ma fazy "śmiechu". I tu pytanie: może coś mu się stać :D

graphic.png

Opublikowano

Powiedz mi po pierwsze tak. Czemu to ma być lepsze od marihuany, jeżeli ten koleś ciągle po tym rzyga?

Przy zielsku wymiotujesz tylko za pierwszym razem - niektórzy w ogóle nie wymiotują, nawet po pierwszym zapaleniu.

Ten gościu może się od tego uzależnić, bo dokładnego składu nie znam i nie wiem jak to działa na psychikę.

Jak już zapali, to chce mu się śmiać i rozmawiać, czy bardziej przymykają mu się oczy i zasypia?

Opublikowano

chce mu się śmiać i rozmawiać, ale źle sie czuje :P Ma bekę w chuj xD. Nie wiem jak on mógł to spalić jeżeli to się ledwo pije w małych ilościach

graphic.png

Opublikowano

mialem pewnego znajomego ktory byl na tyle przyjebany ze zajaral 2 papcie z piolunu.. ale tak czy siak nie mial zadnej bomby mowil ze chujowe w smaku jak siano pozniej zajebal 2 wiaderka z piolunu i matula znalazla go jak lezal nieprzytopny na chacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...