Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do hackowania kont

Buziek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanie czy istenije jaki kolwiek hack / program ,dzięki któremu można shackowac konto na jakiś priwach?

Jesli taki kolwiek istnieje to prosze dajcie mi linka!

Z góry dziękuje !

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego pozatym kradzież tego typu jest karalna - więc szczerze odradzam.

(Dostaliście Drop Hacka - teraz chcecie kraść konta - dać wam palec to odgryziecie całą rękę - szkoda mi was noobki że zamiast zacząć grać jak uczciwi gracze, którzy zaszli już dość daleko, wy zaczynacie od działu w MPC Download i szukacie DH. Żałuję że napisałem w jadnym z tematów jak zrobić DH na odległóść - bo teraz biegają same nooby i podpierdalają drop z metków, w RED, Atla - wszędzie. DH to dziadostwo jakoego ostatnio nie mało i wkurwia mnie jak widzę graczy, którzy są nie Fear wobec tych grających uczciwie!)

Takiego programu nie ma i mam nadzieję że nikt nie posunie się tak daleko aby hackować czyjeś serwery - bo Metin jest 4fun a nie po to by kraść.

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

już się uczusz kraść ? co za dziecko nawet jak by było to bym ci tego nie dał!

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego pozatym kradzież tego typu jest karalna - więc szczerze odradzam.

Jest takie coś, nazywa się KeyLogger, program napisany poprzez programistę najczęściej ww Delphi# do wyczytywania passów z gry i nie tylko .

P.S. na tym forum takie coś jest w 100% zakazane, to nie forum o kradzieży, tylko o hackach do gier, bez niczyjej szkody .

Opublikowano

kamil2289 - Powiedziałeś cała prawdę nic dodac nic ując :P .

:D dzięki, poprostu denerwuje mnie coraz częstsze pytania na temat DH

Jest takie coś, nazywa się KeyLogger, program napisany poprzez programistę najczęściej ww Delphi# do wyczytywania passów z gry i nie tylko .

P.S. na tym forum takie coś jest w 100% zakazane, to nie forum o kradzieży, tylko o hackach do gier, bez niczyjej szkody .

Najpierw tego keyloggera trzeba umieć wszczepić komuś na kompa a potem śćiągać z niego logi ;p

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Na forum pomagamy tylko w oszukiwaniu gry, nie graczy ...

Kosz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...