Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Subaru Impreza vs Mitsubishi evo XI

energo1pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też uważam, że oba te wozy są słabe, ale z dwojga złego lepsze Subaru. Evo jest dość cienkie według mnie.

Zamiast nich polecam Mazdę RX-7.

Opublikowano

Ja polecę Mazde rx-7, bo jest za boosty i za igc i generalnie ma dobre osiągi,

za to jak dla mnie ten chevrolet to złom, chyba że umie się nim jeździć...

a ja od dziecka zawsze wybierałem samochody pod prowadzenie niż moc,

tzn. auta typu mazdy czy porsche.

Opublikowano

Z wymienionych lepszym wyborem będzie subaru. Dość ciekawe auto. Osiągi w miare, ale nie zadziwiające.

Ale jeśli chcesz auto takie, by długo Ci służyło, to polecam tak, jak koledzy wyżej mazdę rx-7. A dodatkowo wersja battle machine, to juz jest coś :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W mojej sytuacji czyli 100000 $ i 12 lvl oraz mazdą 3 , polecacie już kupić np. subaru czy tuningować narazie mazdę i później rx7 battle machine.

energo.png

by luxxxxx

Opublikowano

Kup sobie Bmw z4 lub mazde RX-7 i będzie gites.

Opublikowano

Ja bym radził tuningować speed3, dozbierać chociarz do rx 7 clear, bo z4 nie jest az tak dobrym autem

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak ale ja juz mam $100000 . Wszyscy piszą że rx7 no tak ale subaru ma lepsze osiągi jako stock... hmmm

p.s da się ustawić manualną skrzynie biegów . ?

energo.png

by luxxxxx

Opublikowano

Tak da się w opcjach a subrau ma lepsze osiągi a to tylko zwykły bug..

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej. To żaden bug. Każdy doświadczony gracz powie Wam, że nie patrzy się na punkty overrall. Szczerze, to nawet nie wiem, po co one są, jeśli auto ze statami 300+ ma większe osiągi od auta 400+

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A myślisz ,ze w BMW E46 GTR z T3 jak masz ....Bmw za boost ma większe osiągi a jest 100 razy wolniejsze i gorsze..

Opublikowano

z tych 2 subaru... ale jak masz w magazynie jakiś silnik i obniżenie zawieszenia to stock.. bo royal purple ma tylko specjalny silnik royal purple serii ulicznej i obniżenie a evo ma napęd na 4 chyba który w worldzie jest chujo^y

@off top bardziej polecam rx7 albo z4... a jak chce ci się dozbierać to el camino ss.. jak ogarniesz to świetny wózek

@down to proponuje 1 vs 1 twoje mitsubishi vs moje rx7 ;)

Opublikowano

Up@

Piszę się "najlepsze" a tak po za tym chyba ,jeszcze nie smigałeś Rx-7 Skoro piszesz ,że Mitsubishi lepsze ;)

Opublikowano

Kupiłem z4 jak narazie to słabiutko kolega ma rx7 i prawie takie samo osiągi tylko ze z4 kosztowało mnie $130 000 a rx7 $60 000 zobaczymy jak bd mocniejsze tuningi :)

energo.png

by luxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...