Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lee sin vs Shyvana

krakers97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Lee sin vs Shyvana

Zależy mi na: Szybka jungla, dobre ganki/ dobry solo toper, dobry w tf'ach, dobry dmg i bardzo wytrzymały.

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Wiem, że postacie są podobne, lecz proszę o pomoc i napisaniu swojej opinii o tych champach.

Opublikowano

Shyvana ostatnio dostała sporego nerfa, Polecam ci na dzień dzisiejszy Lee sina

Kupiłem lee sina z 2 tyg temu. Staty niedługo po kupnie:

1334427495-U355824.png

1334427440-U355824.png

Jest łatwy do ogarnięcia i sama przyjemność z gry ;)

fs_pc.png

Opublikowano

Lee sin, bez gadania. 22/3/16 na rankedzie, wyszedł jungler, solo top vs garen... Pocarowałem tego ranka.

Lee sin świetny do harrasu, rzuca kulke, dolatuje, E rzuca i do sojusznika dolatuje tarczą, lub odkopuje go do sojusznika żeby mógł go zabić. Super solotoper, jak i jungler, świetne ganki, escape mechanizm (ważne jest aby posiadać warda z wriggla lub normal, aby jak nas złapią rzucić za ścianę i przyciągnąć się z tarczy. Shyvana ? nie grałem, nie wiem, średnia jak dla mnie postać, wredne ulti :D

Opublikowano

Prawda jest taka że w early w jungli shyvana sobie spokojnie da rade. Ma mocny dmg i jest bardzo wytrzymała tak jak lee sin.

Wziąłbym shyvane bo jest tak dobra jak lee a w early go ściśnie tyle oemnie >,<

<>

Opublikowano

Dokładnie shyvana w early pociśnie lee 1v1 (ona większość junglerów ciśnie 1 na 1).Lee to mój main ale jak widzę jak mi na rankedzie lee jungluje ze statami 1/6 i z 1 gankiem do 15minuty (próbował coś jeszcze ale wtedy ginął).Polecam shyvane bardzo dobry counter jungler łatwo może niszczyć jungle przeciwnikowi.Na topie też mi nią fajnie szło.

Opublikowano

Lee sin lepszy jest strasznie mobilny system ucieczki slow doskok tylko trzeba potrenować skill shot i jest masakra a z ulti można robić świetne akcje

Opublikowano

Polecam lee. Mam go i jestem z niego zadowolony.

Przy odpowiednim buildzie ma niezły dmg i survi. No i ma dobry escape mechanizm.

Opublikowano

Też polecam Ci Lee Sina, mój main na solo topa swieze staty z rankeda na solo topie 8/1/10. Shyvane tez mam lepsza do lasthitowania minionow ze swoim w, ale ogolnie lepsze Lee Sin.

Opublikowano

Shyvana ma mocny damage i wygrałaby z lee na solo topie i do tego gdy odpali "W" to bez stuna lub slowa raczej jej nie dogonisz ( wkurzające gdy ją gankujesz) Ale niestety nie jest zbyt ciekawa i szybko się nudzi . Ja postawiłbym na Lee Sina .

66094091951500607038.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...