Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czas a pieniadze

BurakxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam obecnie pracuje 8h wracam do domciu i od 20 do 4 oram w metina lecz moj szef zaproponowal dodatkowa robote za 1000 zl za miesiac ale bede wracac do domu o 23 lepiem bawic sie w is bo pesje przeznacze na is czy dluzej grac jestem brzydki i jestem forever alnoe za uzasadnione odp bd lajki

Weteran
Opublikowano

Moim zdaniem w tym momencie robisz sobie jaja.. ale cóż.

Jeżeli ci zależy na smoczych monetach, to przyjmij dodatkową pracę.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Marna prowokacja .

Nic dodać, nic ująć .

Nie wiem kto da sie na to nabrac, ale na logike

8h * od 23 do 4 daje nam 13h, jedzenie i życie osobiste- nie wspomne, twój nick poza tym mówi sam za siebie .

8h*30 i zarabiac 1000zł, to musiałbyś zarabiać jako lizodup gm'a chyba, bo wynagrodzenie marne .

Opublikowano

*dodatkowe wynagrodzenie.

Ja Ci polecam wziąć robotę, ale odstawić metina. Więcej kaski, a jak widać pracujesz to raczej pomyśl już o życiu, ale jeśli... To weź robotę będziesz miał dodatkowy tysiak na metina.

Opublikowano

nie ma to jak robienie jaja . Gdzie sen i jedzenie. Człowiek po kilku dniach by padł. To chyba z jego strony prowokacja. Nikt normalny dorosły człowiek chyba tak nie pisze o swoim życiu wyglądzie itp.. Pracuj dalej . Podziwiam cię że jeszcze się nie wypaliłeś

Opublikowano

Oczywiste że lepiej zarobić tysiaka - dobro materialne - niż grać w wirtualnym świecie ;)

@down

To oznacza że kłamie, bo wątpię żeby myślący człowiek (czyt. homo sapiens) wydał ciężko zarobione pieniądze za grę z której tak naprawdę nic nie mamy.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@Up ale on ma zamiar wydac na metina, co oznacza ze bedzie calkiem no lajfowal.

Radze ci zucic metina w kat a zaczac powazne zycie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ludzie, metineq to nie wasze życie, lepiej pracować i zaosczędzić te pare groszy na np. jointa ? ;d

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

oddalem konto, 78 poszedł sie jebać, pierdole szukam kobiety może porucham ale z takim ryjem to wątpie

Opublikowano

Ale śmieszne.

Za debilizm dostajesz warna i blok na posty 24h.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...