Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Strony.

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to, nie jest źle, ale button "Reklama stron", najeżdża na tekst dając brzydki efekt.

Grafika jest nudna, podoba mi się navigation bar, jest ładnie dopracowany, lecz header i stopka wcale mi się nie podoba, przereklamowane.

http://screenshooter.net/3610353/ejtjxqs

Po co to dodatkowe pole po Polecanych? Jeśli nie masz zamiaru nic tam wrzucić, to to wywal.

Forum nie oceniam, bo to jest skin IPS'u przerobiony pod MyBB, dodam, że logo jest blee.

Powodzenia.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

icon_minus.gif Validiator

icon_minus.gif brak lang dla html

icon_minus.gif Nigdy nie ładujemy js na początku body jeśli już to w seksji head, a najlepiej na końcu body

icon_minus.gif <big> jak i <center> już się nie stosuje

icon_minus.gif Po co pisać <div id="footer"> jak można w html 5 zastosować <footer>

icon_minus.gif Bardzo duże odstępy pomiędzy kolejnymi linijkami - czy nie korzystałeś przypadkiem z NVU?

icon_minus.gif Stopka raczej powinna być wyśrodkowana w indexie

icon_minus.gif Nie poprawnie działający formularz kontaktowy, o wyglądzie już nie wspomnę

icon_point.gif Proponowałbym poczytać o podstawach css 3 i html 5 dużo ułatwia pracę

icon_point.gif Zamiast w css usuwać ramki itd w body to zrób to tym poleceniem:

*
{
margin:0;
padding:0;
}

Blee trochę tego było ale mam nadzieję że niedługo te błędy znikną ;)

Opublikowano

Stopka krzywa.... Strona jakaś taka rozwalona Ten tekst na głównej po jego przeczytaniu zamknął bym stronę niż bym miał się tam rejestrować...

Na huj ta zjebana reklama w rogu po prawej... Background czarny ... Wstaw coś tam...

Logo na forum w Paincie chyba... Na głównej ten obrazek od Facebook połowę tylko widać...

Jeszcze dużo roboty..

@edit

I dlaczego nie napisałeś że korzystasz z gotowego skryptu.. -.- przerób na html5 i stopkę daj w <footer> </footer>

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...