Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Roar [FB+RPG] [No Wl] [24/7]

SrNegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1334419611-U590728.png

Witam mam zaszczyt zaprezentować nowy serwer Roar Fb/RPG

1334419663-U590728.png

Na serwerze jest wgrany system miast i wiosek który umożliwia stworzenia miasta przez każdego gracza za określoną kwotę. Miasto które kupi gracz ma na początku jeden chunk czyli 16x16 ,a każdy nowy członek pozwala nam na dokupienia aż 16 takich chunków. Gdy miasto się rozrośnie król może założyć nację i zapraszać inne miasta do swojego przymierza. Nację mogą toczyć wojny i zawierać sojusze. Właściciel miasta może sprzedawać działki , nadawać podatki na mieszkańców , rozdawać pracę innym i wiele wiele więcej . Aby zarobić na takie miasto trzeba wykonywać questy (Co jeden dzień jest dodawane 10 questów )

Dodam jeszcze że na serwerze nie ma Lwc ani cubów wyjątkiem jest jedno neutralne miasto

1334419700-U590728.png

Ip: 94.23.227.179:25006

Typ Serwera FB/RPG/Survi

Sloty 23

Moby

ok.png

Potwory

ok.png

Piekło

ok.png

WhiteList

no.png

Premium

no.png

1334419741-U590728.png

Serwer Mumble

Ip: 91.204.161.85

Port: 25002

Opublikowano

Jest możliwość otrzymania Administartora? Pomógł bym w rozwijaniu serwera, komendy 10/10 Proszę pisać na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz wam mogę przedstawić obiektywną recenzje tego serwera a więc zaczynamy :

Sloty 10/10 - sloty są w sam raz , jest ich wystarczająco

Zachowanie administracji/moderacji 9.9/10- Administratorzy i Moderatorzy są kulturalni wobec graczy i rówieśników , jednak występują wyjątki ale rzadko się zdarzają

Zachowanie graczy - 7/10- Niektórzy gracze są kulturalni a nie którzy się kłócą itp. , no ale każdy serwer ma jakąś wadę.

Grywalność 8/10 - Serwer jest bardzo grywalny , ponieważ jest wiele atrakcji dla graczy lub vipów , ale jest wielka wada dla tej kwestii , ponieważ miejsce gdzie można rozwalać jest bardzo daleko od spawna , a może to i dobrze , bo nie będzie budowli koło działek

Zabezpieczenia serwera 9/10 - Serwer jest dobrze zabezpieczony przed cziterami , ponieważ posiada anty - xray i inne programy które pozwalają wykryć potencjalnego czitera

Usługi płatne (vip , super vip) 7/10 - Myślę , że usługi płatne typu vip , super vip są w dobrej cenie i bardzo dużo dają , hmm pewnie zastanawiacie się czemu dałem 7/10 zamiast np. 10/10 , dałem tak , ponieważ nie podoba się pomysł , że super vip może awansować na kid moda , ponieważ nie jest to opłacalne bo można złożyć podanie na forum i tam napisać podanie na moderatora lub nawet administratora w dziele podania

Forum , strona 10/10 - Forum serwera , strona jest bardzo ładna i zadbana , ponieważ wszystko jest na dobrym miejscu łatwo można napisać post jak i "pobawić" się opcjami w panelu użytkownika

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólna ocena: 8,5 (wynik pozytywny)

Ocena pisemna: Dobry serwer II

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...