Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lepsza grafika lub gra bez lagów

Esla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest wymiana karty/procesora ewentualnie kupno nowszego komputera aby spełniał wymagania, i posiadanie dobrego neta :P A jeżeli chodzi o programy możesz ściagnać program Game Booster wyłacza niepotrzebne aplikacje , poprawi ci wydajność o x % w zależności jak obciążony jest twój komputer :)

Opublikowano

Nie rozumiem pytania. Jeżeli chodzi Ci o to czy są jakieś programy, mody poprawiające jakość grafiki w battlefieldzie play4free to chyba nie ma :P A gra bez lagów to zmniejsz wymagania lub nowe części/komputer.

Opublikowano

Przeczyść kompa w środku np. odkurzaczem sprężonym powietrzem, przeleć ccleanerem, powyłączaj zbędne procesy (polecam appboster wersja 1 i gameboostera czasami, wywłuje błędy)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Oto parametry mojego kompa:

Hn02o7.png

+ szybkość łącza - 4 Mb/s

Gram na super low i czasami mam takie lagi że się grać nie da. Czy można temu jakoś zaradzić ?

@Edit.

Procesor jest dwurdzeniowy. Tak wiem... win7 to był błąd, mam zamiar przejść na XP.

Opublikowano

LoL CELERON 2GHZ I WIN7 BRAWO ! xD

+ 2GB ramu to już wgl epic !

Sam system zżera nieco ponad 1Gb ram :F

gktq.jpg

Wraz z chrome.

Bfp4f w czasie gry na maxach w full hd 1.1 Gb, na low i 1024*768 700-800 to pozdro że ci sie ma nie ciąć.

Twój procesor nie wyrabia bo nawet nie jest dwurdzeniowy

OndteAw.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...