Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Herobrine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia gdy grałem na singlu poustawiałem parenaście outarzyków dla (wiecie kogo xD) i po pewnym czasi usłyszałem głos piuruna potem kopanie klocków,następnie stawianie klocków potem jeszcze głos dostawania obrażen(np:przy mobach) i znów piorun. NIE UŻYWAM ŻADNYCH MODÓW

Weteran
Opublikowano

Hmm, a widziałeś go? mi się zdaje że herobrine nie ma może zrobili teraz coś specjalnego abyśmy coraz bardziej łykali w to że herobrine istnieje.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Herobrine istniał tylko na alphie a teraz tylko mody są z nim .U mnie było podobnie wczoraj ale coś grę wyłączyło i bylo już ok :)

@wnS jak coś to Notch juz dawno oficjalnie powiedzał , że to był zwykły żart firmy BroadCast czy jakoś tak :O

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Kolejny temat do nabijania postów <_<

Herobrine nie istniał i nie istnieje. Nie możliwe są inne rzeczy.

Temat powinien trafić do kosza.

Opublikowano

Nie była to po prostu zwykła burza? Czasami pioruny uderzają w ziemię lub w moby. Podobno w 1.2 Notch całkowicie usunął Herobrine z MC, ale nie jestem pewien. Jak pisano wyżej, stworzono go w alphie i tam mógł się czasami pojawić. Od bety chyba się nie pojawiał. (przynajmniej u mnie)

Opublikowano

Albo może pojawi się kiedyś tak sam niespodziewanie? :D Wiadomo że nic nie jest do końca wiadome ;>

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Albo może pojawi się kiedyś tak sam niespodziewanie? :D Wiadomo że nic nie jest do końca wiadome ;>

Jak sobie zrobisz serwer i twój kolega wpisze nick Herobrine, to Ci się pojawi ;)

Innej opcji nie ma, Hero nie istnieje.

OndteAw.png

Opublikowano

Poradnik dla tych co wieżą w herobrine: Odejść od kompa i podejść do ściany a następnie jebnąć głową o ścianę i pomyśleć czy coś czego nie ma i nie było instnije

Opublikowano

@TOP - Sam siebie okłamujesz - zmyśliłeś historyjkę, opisałeś na forum, żeby nas straszyć - Herobrine nigdy nie istniał, był to żart ludzi z Brocraft. Sam Notch powiedział, że nigdy nie było i nie będzie go w grze. Pioruny/kopanie klocków tylko w modach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...