Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Corki vs Urgot vs Kog Maw

RaVal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrym AD Carry jest właśnie Corki, polecam. Escape mechanism z W, z E tony DMG wciska, Q widziałka nie widzialnych, spamowane ulti dobre do dobijania zbiega. Urgot'a nie polecam.

wobqx.jpg
Opublikowano

Kog zajebisty, świetne late game, bierz go.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Kog jest po prostu super.

Zasięg jak żaden inny ad karry ^^

Ten ult...

+Passywka pomaga w early, jeśli padniemy.

Opublikowano

Oczywiście polecam Koga. Radzę Ci też sprawdzić Graves'a/Vayne. Ugrot jest bardzo sytuacyjny, bardziej bym się skłaniał aby grać nim na solotopie, a Corki jak to Corki.. Zwyczajny AD z dużym penem.

Opublikowano

Polecam kog, postać pokroju vayne, czyli w late kosisz wszystko, a w przeciwieństwie do vayne jest ciekawszy.

Urgot to sytuacyjny pick, ale to chyba najgorszy ad carry w late game.

Corki też dobry.

Od siebie polecam również gravesa.

Opublikowano

Córki, jak masz runy pod AD to bijesz wszystkich.Bardzo dobry escape + dobre ulti (podobne jak u koga, można używać co pare sekund) do tego łatwo kogoś ubić, Q>E>BA/R.

Co do Koga, dawno nie grałem aczkolwiek dla mnie i tak Corki>Kog, pomimo tego że Kog ma większy zasięg, ale nie ma nic do escape'a.

Opublikowano

Córki, jak masz runy pod AD to bijesz wszystkich.Bardzo dobry escape + dobre ulti (podobne jak u koga, można używać co pare sekund) do tego łatwo kogoś ubić, Q>E>BA/R.

Co do Koga, dawno nie grałem aczkolwiek dla mnie i tak Corki>Kog, pomimo tego że Kog ma większy zasięg, ale nie ma nic do escape'a.

A jak Córki nie ma run pod ad to nie bije wszystkich?

Opublikowano

A co powiesz o Kog'u?

+Największy zasięg z aa w grze po użyciu skilla

+Całkiem niezły slow w skillu

+Skill zdejmujący armory przeciwnika, passywnie zwiększa as

+Spamowalne ulti o masakrycznym zasięgu, do dobijania przeciwników/sprawdzania krzaków/Ksowania strategicznych minionów

+Passyw zadający true dmg po smierci

+Nie spierdolisz w early game, to w late zrobisz masakrę.

-Dosyć słaby w early

-Wymaga pewnej ostrożności, brak escape mechanizmu

@Moje propozycje, zagraj sobie Ashe, niedoceniany AD Carry (przynajmniej na tym forum), świetny zasięg, masakryczny slow, globalne ulti, OP stun jak dobrze trafisz ulti, darmowe sprawdzanie mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...