Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Atlantiss

Yoh3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie wiem czy warto zmieniać patcha na ten Cataclysm, czy Atlantiss jest lepszy od Sunwella? Chodzi mi o ilość graczy i czy są bugi na tym serwerze. Ci, którzy nie wiedzą co to Atlantiss, lub Sunwell niech nie nabijają bezsensownych postów.

koxsunwella.png

Opublikowano

Bugi są, tak jak na każdym serwerze na dodatku CATA. Online, jak na razie, wynosi 400+, ale może wzrosnąć, gdy dodane zostaną: nowe rasy, dynamiczny phashing, guild system (dzisiaj/jutro będzie), archeologia.

Questów działa wystarczająco dużo, by wbić 70lvl na samych questach. Później niestety jest już gorzej. W wielu lokacjach można dostać achiev za wykonanie xx questów. W north działa bardzo mało questów, a krainy 80-85lvl są zablokowane (do czasu ofc).

Serwer działa 3 tygodnie, naprawiono ok 600 błędów przez ten czas.

Nie porównuj serwera na dodatku WOTLK z serwerem CATA. Na nowym dodatku zmieniło się bardzo dużo rzeczy i jeszcze przez długi czas będzie dużo błędów na każdym serwerze.

Opublikowano

Tak jak @UP, nie mam zamiaru przepisywać jego połowy posta, na serwerze gra dosyć sporo osób, nie raz questa nie da sie zrobić bo dużo osób się kręci i sami robią. Serwer może i ma bugi, ale tylko dlatego że jest pisany "od zera" nie jak większość słabych serwów stawianych z gotowca. Do dnia dzisiejszego już naprawili ponad 1k bugów (Rev: 1032)

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Podsumowując. Lepiej zagrać na takim serwerze gdzie administracja przykłada się do tego co robi. Jak bym miał wybierać między molte/monster/jargames wybrał bym ten serwer, ale niestety gram na globalu ;)

simply.4557.gif

Opublikowano

Ale nie wiem, czy przenosić się z tego Sunwella, tam mam dużo rozwiniętych 80 leveli, ale nie wiem jak będzie na Atlantisie. Chciałbym se pograć worgenem, ale nie wiem czy nie będzie jak powiedział Splinter : "na serwerze gra dosyć sporo osób, nie raz questa nie da sie zrobić bo dużo osób się kręci i sami robią.". Nie wiem też na jakim patchu i jakie raty ma ten serwer.

koxsunwella.png

Opublikowano

Ale nie wiem, czy przenosić się z tego Sunwella, tam mam dużo rozwiniętych 80 leveli, ale nie wiem jak będzie na Atlantisie. Chciałbym se pograć worgenem, ale nie wiem czy nie będzie jak powiedział Splinter : "na serwerze gra dosyć sporo osób, nie raz questa nie da sie zrobić bo dużo osób się kręci i sami robią.". Nie wiem też na jakim patchu i jakie raty ma ten serwer.

W tej chwili jest online 222 osoby. A co do rat to nie pamiętam. Ja bym został przy sunwellu jak bym miał dobrze rozwinięte postacie.

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...