Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z DC

Zyro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ,ze wlanczam launcher i po kazdym wlaczeniu go cos mi sie sciaga gdy sie skonczy naciskam play czekam pozniej wlancza mi sie ten czarny ekran pozniej kursor myszki mi znika a na koncu komputer sie resetuje nie wiem co mam robic mam tak od poczatku a mam gre 1 dzien prosze o szybko odpowiedz Dziekuje.

Opublikowano

ja pierdole wkurzają mnie ludzie co nie sprawdzą wymagań gry a próbują w nią kurwa grać!

i wiem pewnie mi sie podniesie poziom ostrzeżeń ale sprawdź wymagania a nie zaczynasz grać z nadzieją że ci odpali!

Opublikowano

Sakreble! Chłopczyku. Mam pomysł. Weź taki wielgachny kamień leżący na twoim podwórzu lub przy szkole. Tak chodzi mi o ten kamień. Weź go zawieś na linie nad swoją głową na 3 metry. Następnie weź nożyce ogrodnicze i przetnij linę. Jak cie przypierniczy porządnie w łeb, to ci pójdzie gra, ale sobie w nią nie pograsz, bo będziesz w prostokątnej metalowej puszcze z psim żarciem wielkości twojego mózgu

Opublikowano

wow widzę że długo szukałeś tego tekstu na internecie :)

a teraz wypierdalaj z forum jak ci się coś nie podoba bo ja wyrażam swoją odpowiedź w swój sposób :)

i nie mów do mnie chłopczyku bo takie coś to sobie do braciszka możesz mówić.

Opublikowano

@Off

Człowieku to jest forum publiczne, mają do niego dostęp nawet dzieci w wieku 9 lat. A ty przeklinasz... Rozumiem że masz te 12 lat i czujesz się "dorosły" ale jak masz takie debilizmy pisać odpuść. Wyjdź z forum i nigdy nie wracaj.

@Top

Sprawdź wymagania jak je spełniasz to zreinstaluj grę bądź system.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

ja poprostu już nie mam siły odpowiadać inaczej

i nie mam 12 lat tylko mam 16lat. i proszę ciebię nie mów jak nie wiesz.

a tak przy okazji serjo SPRAWDŹ WYMAGANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...