Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] [ Pantheon + Shaco + Jax ] Czy [ Ahri Lub Caitlyn ]

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

center]1.png[/center]

Postacie: Pantheon,Shaco,Jax - 1 Zestaw vs. Ahri lub Caitlyn - 2 zestaw

Zależy mi na: Dobrym dmg, nie byc papierowym.

Dodatkowe informacje: ONLY DMG DMG DMG ;>

/ i tu jeszcze mam pytanie, ktory zestaw byłby lepszy ? ( ten pierwszy [ 3 postacie ] czy ten 2 ? [ ale jedna postac ] ) Bo mam uzbierane 6300 i neiwiem co byłoby pbardziej opłacalne. ;)

Opublikowano

No własnie sie zastanawiam nad tym jeszcze czy caitlyn w pozniejszej fazie gry ma dobry dmg, bo dzisiaj na 18 levlu nafeedowana biła mi z q po 350...

Opublikowano

1. Zdecydowanie Shaco. Wystarczy złożyć Infinity, Trinity Force, Frozen Malleta, i fragowanko gotowe. A walka wygląda tak : Wjazd z Q, E, normalny hit ( bo przecież trzeba wykorzystywać passiva z Trinity Force ) i powinno być po gościu. Jeśli nie dobijamy z normalnych hitów albo dla zabawy czekamy na Q.

2. Pomiędzy Cait a Ahri wybrałbym Ahri - ma true dmg, dobry system ucieczki, taunta.

Polecam kupić pierwszy zestaw.

@Up

350 powinna brać Ci z hitów, szczerze mówiąc.

Opublikowano

No własnie sie zastanawiam nad tym jeszcze czy caitlyn w pozniejszej fazie gry ma dobry dmg, bo dzisiaj na 18 levlu nafeedowana biła mi z q po 350...

wat? wat?

Każdy ad carry w późniejszej fazie gry ma dobry dmg.

Z q ci waliła 350 ? grałeś tankiem z 250 armor, lub bullshit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...