Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eh... Dziewczyna

metin2czity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz nic do stracenia więc nie musisz się bać..

Zdecydowanie podejmij jakieś kroki jeżeli cie znowu tak w ciula zrobi to sobie odpuść

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

OMG, kul stóry bro.

Daj sobie z nią spokój, albo po prostu jesteś jakąś ciotą, że n ie umiesz konkretnie zarwać i zapytać się o co jej chodzi. :)

Wal prosto z mostu, nie masz nic do stracenia.

Opublikowano

Radzę ci z nią pogadać.Ale widzisz dziewczyna ci się podoba masz okazję możesz mieć dziewczyna miałem podobną sytuację tylko ja się jej podobałem (Sylwia moja dziewczyna :D)Rok młodsza 20Lat ma mniejsza z tym...Pogadaj z nią będziecie razem napewno szczęśliwi skoro ona ci się podoba i ty jej .:)

Życzę ci powodzenia kolego ;)

Opublikowano

Dodam iż gdy powiedziałem jej to że mi sie podoba itp, była a może i udawała zaskoczoną powiedziała że nie chciała wysyłac sprzecznych sygnałow i nie myślała że ona podoba mi się.

ZBIERAM +++++++++++++++++

Opublikowano

Zauważ jedynie to, że ona płakała przez Ciebie, choćby coś Ciebie z nią łączyło, ona do Ciebie coś więcej czuje niż tylko koleżeństwo, skoro się pogodziła ze swoim chłopakiem, a teraz płakała z tego powodu.

Możesz spróbować ją zapytać wprost - czy ona jest szczęśliwa z tym chłopakiem, spróbuj.

Opublikowano

Pewnie to młoda pipa, plastik jakiś, która myśli, że jak powie, że sobie popłakała to będzie mieć każdego.

Takie pindy szukają chłopaka żeby "był", na nic głębszego nie licz....

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie mówię o wyglądzie, mówię o typie charakteru.

Znałem parę takich naprawdę, miały chłopaka przez tydzień, opisy typu "KC" i tak dalej...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Polecam 11 tomowy słownik języka Polskiego.

@top.

która klasa?

Jak poniżej 6 podstawówki to daruj sobie.

Jak 1-2 klasa gim też.

Poczekaj do liceum i wtedy znjadź dziewczynę.

Jeżeli będzie ładna oraz będzie "dziewicą" to znaczy, że nie jest puszczalska i rób wszystko tylko po to, żeby ją poderwać.

więcej nie szukam

znalezsc, smutko, przezmnie, żeczach

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...