Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy pójdzie mi GTA4

senseieq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym się spytać czy gta 4 będzie mi chodzić w miarę płynnie ( wiem że ścinać będzie ale żeby dało się w miarę grać)

Mój sprzęt:

AMD Athlon 64 x2 dual core 2.81 GHz

ATI Radeon HD 3200

1,7 ramu

WIN XP SP3

Opublikowano

Wiesz co ,sądzę ,że nie ponieważ masz strasznie mało ramu nawet na najmniejszych wymaganiach ci się będzie strasznie lagowało ja mam 3gb ram i na najmniejszych wymaganiach gram czasami ale rzadko mam Laga.

Opublikowano

Wiesz co ,sądzę ,że nie ponieważ masz strasznie mało ramu nawet na najmniejszych wymaganiach ci się będzie strasznie lagowało ja mam 3gb ram i na najmniejszych wymaganiach gram czasami ale rzadko mam Laga.

Tyle RAM wystarczy, aby gra chodziła nieco płynnie i nie wypisuj bzdur. Co do pytania autora wątku, powiem tylko tak - karta graficzna uciągnie GTA na najmniejszych detalach, procesor niestety czas wymienić, chociaż ja grałem na gorszym i w miarę chodziło. Mam tylko małe wątpliwości co do grafiki, polecam Ci zakupić Radeona HD 4850.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...