Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak sprawdzić za co dostałem bana ?

Bodzio213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz na stronę forum nexon'a i wpisujesz swój nick, tylko wybierz odpowiednią kategorię.

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=search

Opublikowano

Nie ma cię na liście zbanowanych, ani nawet nie ma takiej postaci. Tak jakby twoje konto zostało usunięte.

Opublikowano

Dziwne nie ma na ciebie reportu a nawet nie moge znajść gracza o takim nicku jakim podałeś.

Wchodzisz do gry i pisze ze masz bana?.

@up szybszy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

no wlasnie nie wiem co robic, a jak loguje sie na stronie nexona to wyswietla mi ze jestem zalogowany jako bodzio214 a nie 213 pomimo wpisywaniu w oknie login 213 i prosi o uzupelnienie danych

Dziwne nie ma na ciebie reportu a nawet nie moge znajść gracza o takim nicku jakim podałeś.

Wchodzisz do gry i pisze ze masz bana?.

@up szybszy

tak jest napisane ze konto zostalo zbanowane przez administratora na stale. warunki korzystania na www.nexon.................... dodam ze jeszcze wczoraj grałem do godziny 13

Opublikowano

Duży miałeś tam lvl?

Spróbój założyć nowe konto i zobacz czy działa.

Nie przejmuj sie tym bodzio 214 ja też mam inaczej ;).

@up chyba wszystko jasne..

Twoje konto nadal jest aktywne i nie masz bana to jest moim zdaniem dobra wiadomość.

Na innym komputerze konto będzie działać.

Będzie ciężko "odbanować" się na swoim komputerze spróboj programem pbdownforce 0.3.3.1 (ustaw w safe mode)

Opublikowano

Wiesz co...

Teraz jak to tak wyjaśniłeś wydaje mi sie ze kazde konto które założysz będzie "usunięte".

Moim zdaniem powinienes isc do jakiegos kolegi np. i wysłać do supportu pytanie dot. tej sytuacji z swojego aktualnego konta i czekać na odpowiedź (ew. załącz ss'a z tym banem)

Oczywiście napisz to po angielsku

Opublikowano

Wystarczy że przetworzysz swój tekst w translatorze i napiszesz na końcu [by google translator'e)

Opisujesz swój problem i załączasz screen z banem i tyle Oo

Opublikowano

Wystarczy że przetworzysz swój tekst w translatorze i napiszesz na końcu [by google translator'e)

Opisujesz swój problem i załączasz screen z banem i tyle Oo

a może ty mógłbyś mi pomóc ?? :)

Opublikowano

Welcome to Nexon

I'd like to send an inquiry why my account was banned, but on your site and on other computers account is active.I must get a specific answer.

Regards

Bodzio214

[by Google Translate]

Dajesz jeszcze swój screen i czekasz na odp ;]

Jesli ci odpiszą patrzysz na translatorze co mniej więcej odpowiedzieli i ew. piszesz coś dalej.

Opublikowano

Jeśli nie ma Cie na liście to dostałeś bana za serwer logi, czyli Nexon wykrył u Ciebie hacki lub programy działające na hackshield, niekoniecznie był to cheat do ca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...