Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spolszczenie

MrJJack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Żeby nie zakladać nowego tematu związanego mniej więcej z tym samym to napisze tutaj. Byłby ktoś taki miły i wrzucił mi spolszczenie na inny serwis niz rapidshare ? Tutaj link do spolszczenia :

asx

Oczywiście polęcą Lajki i 5 w profilu. Z góry dziękuje.

Pozdrawiam. Ziarqq

/1h. na skan.

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

Polecam obejrzeć ten filmik powinien pomóc :)

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Ok, ok. Wgrałem najpierw po angielsku i potem po polsku no i jak włączam bf'a to wyświetla mi to logo: battlefield3.jpg no i tak przez cały czas ale się nie ścina bo ten dym i to inne tak lata w kółko. :/

Dodam że ja nie ściągałem z rapidshare bo są limity prędkości pobierania to jak bym miał to zamiar pobierać to minie cały dzień 5godzin pobieranie :(. Tak więc proszę jak kolega wyżej o wystawienie tych plików na inny serwis :).

Opublikowano

@up mi tylko chodzi o przeniesienie tego angielskiego na inny hosting albo co bo to mi się pobiera z prędkością jaką wyżej podałem no i mam czekać 7h na spolszczenie, ach! Dlatego się pytam czy ktoś może nie zupdejtował na inny hosting :(. Jak znasz jakieś te podstawowe to podaj linki :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...