Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] nidalee vs akali vs twich vs heimer vs pantheon

bonk29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: nidalee vs akali vs twich vs heimer vs pantheon

Zależy mi na: funie z gry

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.Bardzo lupie styl ad cary jak np.Tryndamere

Opublikowano

Dobry funn z gry będziesz miał z nidalee, nie raz będziesz się podniecał jak ubijesz kogoś z Q!!! :D

Ma dużo plusów ponieważ ma pumę gdzie ma skille za free, ma hela i Q!!! (włócznia). Robisz ją pod AP carry albo supporta jak wolisz :)

eune

Opublikowano

Dobry funn z gry będziesz miał z nidalee, nie raz będziesz się podniecał jak ubijesz kogoś z Q!!! :D

Ma dużo plusów ponieważ ma pumę gdzie ma skille za free, ma hela i Q!!! (włócznia). Robisz ją pod AP carry albo supporta jak wolisz :)

Pod Ap nidalee zasysa pełna mordą, na żadnej lini się nie sprawdza.

Opublikowano

@Up

On ma rację, ap to tylko dzida a AD Nida bije każdego z pumy zmieniając się tylko po heala.

Ja polecam Twitcha, ma niewidkę i jest mega wkurzający.

Opublikowano

@UP

co ty pierdolisz.. Pod AP nidalee wymiata!! ciśnie każdą linię ! chyba w życiu nią nie grałeś -.-

Mid? 1 dystansowy skill i mały range z aa, bez szans z każdym ap carry.

Support? Nie da rady wyciągnąć wystarczająco dużo ap ,żeby siać postach z dzidy.

Solo top? Każdy bruiser ją odfarmi i w końcu zje :]

Opublikowano

ap nida ssie kija, pod offtanka ad ja robie i solo topa napierdalam jak glupi

Opublikowano

wy dzieci neostrady... Ap nidalee wymiata.. Puma to ma 2 skille AP 1 AD omfg. Nie znacie się a pierdolicie bez sensu!

eune

Opublikowano

wy dzieci neostrady... Ap nidalee wymiata.. Puma to ma 2 skille AP 1 AD omfg. Nie znacie się a pierdolicie bez sensu!

Jak ją zrobisz pod ap, to będziesz miał małe survi, wejdziesz w środek TF żeby zaatakować z pumy, to padniesz w ciągu 2sekund :]

Opublikowano

@UP

Na tym polega gra nidalee aby nie rzucać się jak gówno do TF tylko rzucać z dzidy.. W razie pewniej wygranej się rzucić z pumy.

Ja gdy składam nidalee pod AP ostatni item kupuję Guardian Angel 3026.png I wtedy się rzucaj ile chcesz :D

eune

Opublikowano

@UP

Na tym polega gra nidalee aby nie rzucać się jak gówno do TF tylko rzucać z dzidy.. W razie pewniej wygranej się rzucić z pumy.

Ja gdy składam nidalee pod AP ostatni item kupuję Guardian Angel 3026.png I wtedy się rzucaj ile chcesz :D

No to zajebisty fun z grania champem ,który używa 1 skilla, a poza tym nie trzeba być jakimś pro graczem, żeby skutecznie unikać tej dzidy.

Opublikowano

ehhh ja tam mam najwieksza zabawe nidalee pod ap duzo z dzidy bijesz ile razy ide wale gdzie popadnie nia a tu steal smoka czy buffa albo killa widomo robisz cos pod survi ale ja tam wole ap

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...