Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadki Fps

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie mam lagi podczas gry w lola.

Nie wiem czym jest to spowodowane, ale podczas gry mam 60-80 fps, a w teamfightach spada mi do 3 fps. Nie da się wtedy nic zrobić i przegrywam.

Czasem gram płynnie przez tydzien bez ani jednego laga, na najwyższych detalach, a czasami, tak jak dzisiaj i wczoraj - na najgorszych możliwych ustawieniach mam lagi.

Wyłączam podczas gry wszystkie programy takie jak : gg, przeglądarka, czasem nawet anty wira.

Dodam, że podczas gry w minecrafta jest tak samo więc nie wydaje mi się żeby było coś z grą.

Laptopa kupiłem na wakacjach 2011, nie jest aż taki zły, kuzyn kupił tego samego i gra na najwyższych detalach na loozie.

Procek 2x2,3GHz , 4GB ram, karty graficznej nie pamiętam :D

Doradźcie co zrobić ; /

Będą lajki.

Opublikowano

Zainstaluj nowego clienta / napraw starego albo zmniejsz sobie ustawienia grafiki w lolu. Na twoim miejscu też zainstalowałbym nowe sterowniki do karty graficznej.

Spadki fpsów masz tylko w lolu, czy też w innych grach?

@down: Na twoim miejscu bym wyczyścił kompletnie kompa, reinstall windowsa, kompletny format dysków, nowe sterowniki, kiedyś mi to pomogło :]

Opublikowano

Tak jak napisałem, w innych grach też. Gram na najgorszych możliwych ustawieniach. Nie próbowałem grać chyba jeszcze tylko w okienku :D

Opublikowano

Spróbuj tak jak wyżej zainstalować od nowa Windowsa, bo może masz zaśmiecony komputer. Ale też możesz spróbować GameBoostera, np. "JetBoost". :)

x

Opublikowano

Hm.. No dzięki :D Troche tego dużo, a wytłumaczy mi ktoś co to jest : "zwieksz liczbe plikow stronnicowania" ?

I jak to zrobić ?

Opublikowano

A ccleaner to nie jest program w którym żeby coś zrobić to trzeba zapłacić i coś tam aktywować ? Bo miałem kilka takich programów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...