Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Partyzana +8 vs magnet +9 ( exp & pvp) co lepsze

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wielki problem, dylemat odnośnie mojej broni do dalszej gry. Gram na solarze. Mam 60 kk na kupienie broni. Interesuje mnie parta +8 i magnet +9 . Co lepiej mi się opłaca kupić do pvp i do expienia? Nie wiem czy to będzie z kd, czy nie, kupie nawet czystą. Czytałem w necie, ale to tylko mnie bardziej zamotało, gdyż każdy miał własne zdanie, co się bardzo opłaca, z jednej strony speed ataku, z drugiej wartość. Gram mentalem jak coś. Lajkuje posty z uzasadnieniem co dla mnie jest lepsze.

btw. widzę na solarze czystą parte +8 za 35 kk, opłaca się kupić ? od ręki bym kupił

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Także partyzanę polecam, ponieważ magnetyk ma wartości porównywalne do riba, partyzana nieco większe.

Dopłać już te kilkadziesiąt kk i zainwestuj w partyzane z jakimś kd.

Opublikowano

Ciezko jest znalezc czysta parte, a co dopiero z kd.. Masakrycznie wysokie sa ceny, wiec sam bym wbijal do takiej kd

Opublikowano

Pamiętaj, że ceny są wysokie. A powiedz mi jaki masz lvl i czy masz buffa, bo można na metki mordu pochodzić, kamyki polecą i w sumie zarobisz sobie.

Opublikowano

Pochodź na metki jeszcze z 3dni , posprzedawaj cenny drop - może dojdziesz do 100kk (nie wiem po ile grasz) i kupisz sobie dobrą partę.

Mental + parta do 89lvl

Później z syrkiem lecisz ;).

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Magnet+9 z kd jest dobry do expa, jak Cię za bardzo nie stać na partyzanę.

Parta jest jednak najlepsza dla mentala, tak jak up powiedział - do 90lvl.

Zarób jeszcze przez tydzień, tak porządnie i kup pro partę:)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Dobra . Zrobilem tak, ze kupilem czysta +8 za 35 kk. 1 Wbijanie kd woja ninja sura +4 all spalone, 2 wbijanie, wszystkie kd weszly

tgxg.jpg

zarobilem okolo 40 kk na wbijaniu samemu kd. i po co mi bylo pocic sie ? Co mi po tym ze mam kase, jak znalezc jest trudno. Miesiac szukania :).

Dziekuje za pomoc, do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...