Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Punkbuster

MatiK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od półgodziny mam problem z punkbusterem. Wejdę na serwer, pogram 30 sek i kickuje mnie z serwera podając następujący komunikat:

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'MatiKK_PL' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

Próbowałem już re-instalowac punkbuster ale pod koniec re-instalacji pojawaia się taki komunikat: WARNING: One or more tests failed. Please copy the output from the test and open a trouble ticket at: "http://www.evenbalance.com/troubleticket/". Próbowałem ponawiac re-instalacje ale ciągle jest to samo.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Przed chwilą odpaliłem kompa i wyświetlił mi się komunikat, że usunięto plik PnkBstrB.exe i określono go jako "zagrożenie". Znowu spróbowałem reinsalowac punkbuster, ale ciągle jest to samo. @Googlus Nie mam nic takiego.

Opublikowano

@up

Nie może, a na pewno.

Antyvirus usuwa plik punkbustera, stąd całe zamieszanie. Bez tego pliku nie zagrasz, jaki to antyvirus ?

Dodaj może ten plik do wyjątków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...