Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] odrzutowce itp

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kharg Island jest bardzo dobra, reszta map ma duzo przeszkod. Z dzialka rozwalaj helikoptery wciskajac s zeby wolno leciec. Potem odblokujesz naprowadzene pociski p-p

[link=
Gość malutki688
Opublikowano

no jak kolego, najlepszy jest caspian i gulf of oman :) co d jetow to najlespzy zestaw to radar+flary+rakiety ffar(do niszczenia pojazdow naziemnych)

Opublikowano

Jemu chodzi o wybór uzbrojenia w jetach. Na razie niestety musisz jechać wszystko z działka, potem odblokowujesz kolejne unlocki. Za 700 pkt w samolotach dostaniesz rakiety powietrze-powietrze, ale dopiero za 6200 pkt otrzymasz rakiety niekierowane FFAR, którymi będziesz mógł rozwalać czołgi itp. Generalnie bez ffarów będzie Ci trudno rozwalić coś na ziemi, więc na razie zdejmuj helki i inne jety. Pamiętaj że punkty naliczają się do wszystkich jetów więc nie ma znaczenia czy latasz F-35, czy Flankerem, wszędzie będziesz miał to samo uzbrojenie. Do latania jetami polecam Firestorm, Gulf of Oman i Caspian Border.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Gość malutki688
Opublikowano

grac samolotami, killac nszczyc asystowac

Opublikowano

Ja zrobiłem tak że rozłożyłem miny na najbardziej uczęszczanych przez pojazdy miejscach, wsiadałem do Jeta i próbowałem kogoś z karabinku zabić, a jak ktoś wjechał na minę to punkty leciały do myśliwca :)

@offtop Popraw trochę ortografię :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...