Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Strony

Marik1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem no może o kilka rzeczy innych na speeda serwer ;) jakieś pół roku temu i większość to kropka w kropkę to samo ;x

Ale powiem ci że ładne :D

Opublikowano

Kup hosting drogi nie jest np. tutaj http://www.hekko.pl/hosting_www.html 4,31 to nie jest dużo a masz 2GB na stronę i 7 transfero + directAdmin i wszystko bez ograniczeń typu Mysql czy FTP ...

Zapłać 6,89 zł i masz domenę gratis :) Zanim kupisz tam napisz na PW do mnie ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Za dużo czerni, "Kup Vipa" zlewa się z "Użytkownicy".

A tak to ładna :P

Powinno chyba być dobrzę, mam ostatnio problem z headerem, odrazu mówię że nie jestem zawodowym koderem, tylko :) początkującym ;)

Zrobiłem no może o kilka rzeczy innych na speeda serwer ;) jakieś pół roku temu i większość to kropka w kropkę to samo ;x

Ale powiem ci że ładne :D

Dziękuje

Kup hosting drogi nie jest np. tutaj http://www.hekko.pl/hosting_www.html 4,31 to nie jest dużo a masz 2GB na stronę i 7 transfero + directAdmin i wszystko bez ograniczeń typu Mysql czy FTP ...

Zapłać 6,89 zł i masz domenę gratis :) Zanim kupisz tam napisz na PW do mnie ;)

muszę zrobić tam konto tak ?

Opublikowano

Monkey, niestety nie wiem jak z tym się uporać próbowałem wszystkie z headerem jak i stopką ;) kod raczej jest dobry css też powinien :P

logo zresztą i tak idzie do poprawy ;) nie będzie tego kilofa będzie sam prosty napis tak jak jest to w Minecraft Theme z xenforo ;)

Opublikowano

Tam u góry jest bug z poprzedniego forum. Hm... to jest takie Menu, według mnie. Usuń to i zmień hosting, bo ta reklama niszczy wszystko.

Ogólnie nie ma tragedii, ale można popracować. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...