Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS

CreeperoManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napoczątku miałem duze fpsy przy 16 osobach mialem fps minimum 80 teraz mam po 22-30.I nie wiem czemu moj komputer to toshiba satellite 3 gb ramu dobra karta graficzna kupiny rok temu

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Opublikowano

patrykkos a jak tego uzywać ?? poprostu zainstal;owac i tyle?

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Gamebooster w takim sprawach nic nie pomoże, ogólnie nie pomoże. Ten program to jest pic na kółkach. -.-

@Topic

Spróbuj przeczyścić kompa CCleaner'em i wtedy odpal.

Potem wciśnij CTRL+ALT+DEL i wejść w zakładkę procesy o sprawdź czy jest jakiś proces, który dużo pochłania procesora i pamięci. Jeśli jest taki to go zamknij. :) Nie radzę natomiast zamykać każdego po kolei. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

@Up ma rację. Być może masz zwykłego "robala" który "chłonie" Ci procka i pamięć.. Uważaj jednak przy procesach żeby nie zamykać procesów niezbędnych do pracy systemu. Po prawej będziesz miał za co odpowiada proces:)

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Alt + Ctrl + Delete wyświetli Ci się menu. Wybierasz "Uruchom menadżera zadań" na samym dole menu. Wyświetla Ci się okienko i na górze masz zakładkę "Procesy"

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Wiem też mam Toszibe satellite wiem czemu masz tak mało fps bo jak gracz w pokoju w którym jest mniej graczy masz więcej fps a jak jest więcej graczy to mniej fps przykromi ^^ .

Najlepsze na powiększenie fps jest wyczyszczenie nie potrzebnych plików i defragmentacja, są też programy na zwiększenie fps, pomniejsz także grafikę w grze będziesz mieć więcej fps i wyłącz nie potrzebne procesy.Fpsy się także traci przez wgrywanie killmarki i inne .

M Ó J N I C K TO : Energit00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...