Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteSro DC

Zmora222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie i panie. Zwracam się do was z pomocą przy elitesro, otóż kiedyś grałem na evxsro i podmieniałem na ich media.pk2, następnie zdenerwował mnie gameguard bo ograniczał mi silka na tysiąc sposobów, więc pobrałem specjalnego sro_clienta. Wczoraj wróciłem do Elitesro_1 i tutaj zaczynają się schody... Robiłem ten tutek z gameguardem, ale nic, antywira ani firewalla nie mam więc to raczej nie problem. Pewna dobra dusza spotkana na szlaku wysłała mi swój sro_client, ale bez skutku, więc użyłem sro_client.exe od tej oto osoby, który używa gameguarda, w type.txt w media.pk2 dodałem tę linijkę z gameguardem, którą wcześniej usunąłem a folder GameGuard od tej osoby wrzuciłem do folderu z gry, przy odpalaniu silka był niestety problem... Wyświetlało mi, że Gameguard jest uszkodzony czy jakoś tak, ale to jest trochę dziwne gdyż tej osobie działa wyśmienicie... Zapomniałem jeszcze dodać, że DC dostaję mniej więcej po 4-5minutach grania, może i po równych 5 minutach... I nie mam pojęcia, czy wpaść do kumpla po oryginalny client esro 1.037 czy może mi jakoś pomożecie, więc proszę bardzo o waszą pomoc, stawiam lajki i 5* :)

Pozdrawiam, Zmora222.

Już nie ważne, problem rozwiązany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...