Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pytanie - Veigar

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od dłuższego już czasu gram Veigar'em, no jest on po prostu boski jak dla mnie..

I zastanawiam się czy warto nim się zająć tak na.. Zawsze? Tzn. inwestować w niego? Kumple mówią mi, że on jest noobski, ale dobrze nim gram więc..

No po prostu odpowiedzcie. A jeśli nie nadaje się on, to prosiłbym o jakiegoś droższego zamiennika, coś ze stunem typu LeBlanc.

Interesuje mnie również Jakiś zabójca, np. Nocturne, Katarina lub Akali. No doradźcie mi coś, graczowi który jest świeży, ale w miarę ogarnia.

Opublikowano

Ale jak wzór? Ja nie kupuję bochatera.. Chyba, że.. Chwilka.

Okej, można temat dać do kosza, czy tam zamknąć.. Bo nie ma wzoru na to co ja napisałem.

Opublikowano

Ogarnięty Veigar robi miazgę, nauczysz się dobrze stackować AP z Q, to będziesz wymiatać, imo Veigar to postrach mida.

Interesuje mnie również Jakiś zabójca, np. Nocturne, Katarina lub Akali. No doradźcie mi coś, graczowi który jest świeży, ale w miarę ogarnia.

Katarina - bardzo łatwo ja skontrować - nie polecam.

Akali - teraz już tak nie wymiata, za dużo nerfów - nie polecam

Nocturn - tylko jungla, i build pod offtanka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...