Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba Hacki

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wielką prośbą proszę o zaprzestanie dodawania hacków na te forum. Wiem, wiem forum o hackach, ale czy was to nie wkurza jak wejdziesz na jedną mape tam hacker, druga mapa hacker ? No po prostu dość można mieć... I przez takich imbecylów co na nich grają uczciwi ludzie także bany dostają... Co wy o tym sądzicie ? Zaraz będzie, że spam na forum.. i superancko mam to gdzieś czy spam czy nie... A jak jest waszym zdaniem ? (pewnie 90% będzie, że pisze bzdury)

Opublikowano

Ty wiesz ,ze 80% hackow na tym forum to hacki z zagranicznego forum?

Forum jest od nauki programowania itd.Ludzie zaczynaja na hackach a potem robia trudniejsze projekty.

Nie ma banów za nic.I nie pisz mi ,ze ty dostales bana a nie uzywales hackow...Wystarczy ,ze na 1 lv uzywales wspomagaczy to mozesz dostac bana na 30.

Jezeli nie chcesz hackow to wbijaj na roomy 11 lv+ i po sprawie.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Coś Ci się nie podoba? ; ) Skończ grę w WR.

To forum jest po to, żeby m.in dodawać na nie hacki [własne/czyjeś]

dokładnie 90%, że piszesz bzdury :)

Ps. jak jest hacker to go kicknij

Opublikowano

@2up NIGDY NIE UŻYWAŁEM HACKÓW !! PRZENIGDY !! I BAN !! to jest sprawiedliwe ??? Nie... Na każdym roomie się znajdzie hackerów, lvl +30 i hacki, super jump itp .. pozdro

@up jest hacker to go kicknij... Jak mi powiesz jak mam to zrobić jak gra przeciwko mnie, albo jak jest ze mną i jest 3 graczy to będę Ci wdzięczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...