Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifa 11

Swist1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, single player leci wszystko idealnie, a na multi sie tnie. Co chwile sie przycina na jakies 3 sec i w dodatku jest opoznienie o jakies 1sec. Na poczatku jak jest ujecie trybun to klatkuje. To na pewno nie wina karty graficznej, bo bf bc 2 chodzi mi na full idealnie, moja karta : radeon hd 6770m, system win 7

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

To są zwykłe lagi :) Tutaj ma wpływ internet lub pora o której grasz, jak jest dużo graczy to są przycięcia. Powyłączaj all programów i wtedy spróbuj. W każdej grze lagi inaczej się "objawiają" :)

Też mam czasem takie przymulenia, i po prostu danego dnia albo nie gram albo to przeczekuję na lepszy okres mojego neta lub tam ich bajerów

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Tylko, że grałem z kolega, on ma neta 512mb i slabsza karte graficzna, ja mam neta 2mb. Może mi coś zakłóca połączenie czy cus :X

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...