Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]

BunZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czołem.

Wpadłem na pomysł aby "ograniczyć" gościom te forum w pewnym stopniu. W takim sensie, żeby aby mogli korzystać z przeglądania forum( działów ), konieczna była by rejestracja.

Ewentualnie, można też zrobić tak, by te "dzieci metina" nie rejestrowały się tylko po hacki, zrobić ograniczenie, że od 5 postów można pobierać pliki, lub też widnieją linki

[code] po zdobyciu osiągnięcia 5 postów.[/s]

nie było tematu, można zamknąć ;p

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Nie można by było ograniczyć ściągania plików, skoro jest do nich link, trzeba by było zablokować wstawianie linków, a tak wogóle to po co ktoś miał by się rejestrować tylko po to żeby np. zobaczyć jakiś poradnik, albo odpowiedź na jakieś pytanie w pogaduszkach,było by kilkanaście tysięcy więcej nieużywanych kont dla mnie bezsensu pomysł.

Jestem na nie

Oczywiście.

Forum będzie miało więcej postów, będzie więcej wyświetleń reklam i co za tym idzie, chyba kasy?

Żeby z reklamy google była kasa to trzeba w nią kliknąć, nie ma kasy za samo wyświetlanie, przecież na reklamach może być zysk nie tylko z użytkowników, ale też z gości na forum.

Gdyby pomysł Bunza wprowadzić w życie, to zysk dla forum byłby mniejszy niż teraz, ponieważ gość na forum, jak nie będzie mógł zobaczyć tematu bez rejestracji to pewnie wyjdzie z forum, a jak będzie mógł oglądać tutoriale itd. na forum to jest szansa że zobaczy i kliknie w reklame

1398258449-U383457.png

Weteran
Opublikowano

Tak, wtedy każdy taki "ograniczony dzieciak metina" pisałby bezsensowne posty, aby móc pobrać cheaty..

Pomysł nie wypali.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...