Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zakapturzone, złe postacie w snach są jakoś nazywane ?

Wojciex152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem coś o "Starszych" :

Starsi to ponoś jakieś wysoko postawione duchy, które lubią grać w jakieś chore gry z ludźmi i wchodzić w układy bez wyjścia, które przynoszą zysk tylko im. (nie rozwinę tego, bo i nie wiem więcej).

Czy mają może konkretną nazwę ? Bardzo proszę o pomoc !

Miałem bardzo straszny i dziwny sen. Wierzę, że coś oznacza i bardzo proszę o pomoc. Muszę się dowiedzieć jak się nazywają i o co chodzi z tymi postaciami.

Proszę pomóżcie i mnie nie pouczajcie, że to nie prawda.

Proszę nie robić sobie jaj bo i tak już mam rozpie*dol ...

Opublikowano

To wszystko wytwarza twój mózg. Wystarczy że gdzieś coś przeczytałeś / zobaczyłeś i może Ci się to śnić.

I niema się co bać snów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Starsi to wierzenia indiańskie.

Konkretnie takie zjawy nie mają nazw poza wyjątkami (np. ponury żniwiarz)

To wytwory swojej wyobraźni, staraj się nad tym panować przez sen.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tak. Śniło Ci się pokolenie JP.

Oznaczało to, że masz uważać na ulicy, bo ktoś może wyjść zza rogu w czarnej bluzie, kapturze i powiedzieć: "Telefon, albo wpierdol"

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Jest to jednak prawda dla niektórych podświadomości, trzeba trochę o tym poczytać i w takie rzeczy uwierzyć.

Wpływa to na to, że Twoja podświadomość zaczyna myśleć o "duchach", które to czują i zjawiają się np. w nocy.

Wygląda to mniej więcej tak. Zasypiasz w nocy i podczas snu budzi Cię istota, której nie możesz się oprzeć.

Robi z Tobą co chcesz, czasem zadaje ból, ale Ty nie możesz się ruszyć, krzyknąć, ani uciekać.

Działa to jak wpływy specjalnych służb badających reakcje ludzi na przeróżne komponenty.

Mówię tutaj np. o takim czymś jak fale elektromagnetyczne, które wysyła do urządzeń dana organizacja, np. NASA.

Po czym urządzenia przesyłają fale do Twojego mózgu, a Ty bez powodu rano się budzisz i myślisz o czymś, np. o kupnie danej marki telefonu.

Dlatego wszystkie rzeczy na noc powinno się wyłączać z prądu, a telefony/laptopy/itp wynieść z pokoju.

Naprawdę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czytałem kiedyś o świadomym śnieniu (co wieczór próbuję osiągnąć). Spróbuj taki uzyskać, potem wezwij te zakapturzone postacie (pojawią się-to sen) i spytaj się co od ciebie chcą. Najczęściej będą chcieli ci coś dać. One nie chcą nic złego ;)

pewdiepie fan :3

Opublikowano
Jest to jednak prawda dla niektórych podświadomości, trzeba trochę o tym poczytać i w takie rzeczy uwierzyć.

Wpływa to na to, że Twoja podświadomość zaczyna myśleć o "duchach", które to czują i zjawiają się np. w nocy.

Wygląda to mniej więcej tak. Zasypiasz w nocy i podczas snu budzi Cię istota, której nie możesz się oprzeć.

Robi z Tobą co chcesz, czasem zadaje ból, ale Ty nie możesz się ruszyć, krzyknąć, ani uciekać.

Działa to jak wpływy specjalnych służb badających reakcje ludzi na przeróżne komponenty.

Mówię tutaj np. o takim czymś jak fale elektromagnetyczne, które wysyła do urządzeń dana organizacja, np. NASA.

Po czym urządzenia przesyłają fale do Twojego mózgu, a Ty bez powodu rano się budzisz i myślisz o czymś, np. o kupnie danej marki telefonu.

Dlatego wszystkie rzeczy na noc powinno się wyłączać z prądu, a telefony/laptopy/itp wynieść z pokoju.

Naprawdę.

Sam to wymyśliłeś czy ci mama pomagała?

Sam sobie wmawiasz, jeśli sobie cvoś wmówisz to tak będzie.Proste

Opublikowano

To wygląda na sukkuba, któremu nie można się oprzeć i wykorzystuje mężczyznę seksualnie i wysysa z niego energię :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To wygląda na sukkuba, któremu nie można się oprzeć i wykorzystuje mężczyznę seksualnie i wysysa z niego energię :P

Tylko nie patrz jej na stopy... :P

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Od dziś do wszystkich kontaktów wsadzam ładowarki. Niech mój mózg napełni się elektromagnetyzmem. Może ktoś mnie wyrucha we śnie. xD

Co do tematu to w sny nie można zbytnio wierzyć, ponieważ to tworzy Twój mózg - ktoś wyżej już to napisał. Jak zobaczysz nie śpiąc jakieś zjawy czy cuś to wtedy sobie zadaj pytanie czy duchy istnieją czy może jesteś pierd**nięty.

Szczerze jak ja bym zobaczył jakąś zjawę na żywo to bym uwierzył. Jednak jeszcze nic mi się tak ciekawego w tym nędznym życiu nie przytrafiło. :(

Opublikowano

nie ma boga

nie ma nieba

nie ma szatana

nie ma piekla

duchow tez kurwa nie ma bo po smierci giniesz i jestes martwy (cpt. obvious)

jak masz slaba psyche to nie czytasz strasznych historyjek,nie ogladasz strasznych obrazkow,nie ogladasz horrorow ani innych strasznych filmow bo potem snia sie glupotki i dzieci spac nie moga

kolejna sprawa snow ani paralizu sennego nie bierzemy na powaznie

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie bierz tego na poważnie bo coś takiego nie istnieje. Twój mózg podczas oglądania czegoś znów to wytworzył i "skonwertował" na swój sposób ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Słyszałem coś o "Starszych" :

Starsi to ponoś jakieś wysoko postawione duchy, które lubią grać w jakieś chore gry z ludźmi i wchodzić w układy bez wyjścia, które przynoszą zysk tylko im. (nie rozwinę tego, bo i nie wiem więcej).

Czy mają może konkretną nazwę ? Bardzo proszę o pomoc !

Miałem bardzo straszny i dziwny sen. Wierzę, że coś oznacza i bardzo proszę o pomoc. Muszę się dowiedzieć jak się nazywają i o co chodzi z tymi postaciami.

Proszę pomóżcie i mnie nie pouczajcie, że to nie prawda.

Proszę nie robić sobie jaj bo i tak już mam rozpie*dol ...

Pierwszy raz w życiu przyśnił Ci się koszmar czy po prostu lubisz robić dramat z każdej błahostki?

A złe i zakapturzone postacie zazwyczaj zwie się "dresami".

Opublikowano
A złe i zakapturzone postacie zazwyczaj zwie się "dresami".

Haha, congratz, wygrałeś Internet :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...