Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RPG/Survival Frakcje PVP NOWL MCMMO MCOlimp Stworz gildie badz najlepszy

Buziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daneoczu.png

Niezbędne dane, potrzebne do połączenia się z naszym serwerem.

IP Serwera: 94.23.225.5:25017

daneoserwerze.png

Typ serwera: Surviwal / RPG

Ilość slotów: 50

Zwierzęta: Włączone

Potwory: Włączone

WhiteList: Wyłączona

PVP: Włączone

Nether: Włączone

Premium: Nie wymagane!

kontaktizesp.png

Główny Administrator/Założyciel serwera: Szajber

Kontakt: 11187227

Administrator/Technik: Hyperion

Kontakt: Nie chce podać

Administrator : DJ_easy97

Kontakt: -----------

46297707.png

Dołącz do Gry.Zarejestruj się Dolącz do gilid lub zrób ja sam ( /f create Nazwa}.Nastepnie zapraszaj ludzi do gildi i graj :)

Nowa Mapa : ))))

Opublikowano

Serwer na pierwsze wrażenie wypadł słabo. Jobs oraz Frakcje i jeszcze McMMo nie idą w parzę. Mi się osobiście serwer nie podoba ze względu na 2 światy i elementy fb ...

Opublikowano

Nie polecam serwera, miałem wojne z jedna gildia i zrobilem claima kolo ich murow aby tam przechowywac lupy. A admin wraz z przywodca frakcji (z ktora mialem wojne) przyszli i zabrali nam wszystkie cenne rzeczy z lupow). Nie polecam Nie nie i jescze raz nie.

A Vip ma komende na latanie i tp i sie teleportuje i zabija eliksirami.

Opublikowano

Widac ze Dragon ma mniej niż 13 lat.. Po pierwsza jezeli przejeles inna gildie to wiesz co to jest przejmowanie? wiec admin nie mogl wam nic unclaimowac. mogli was podbic..

@Edit

1. Vip niema latania tylko klocek pod siebie... 2..eleiksiry kazdy moze robic??.. 3. Vip ma komendę na /tpa czyli musisz zakceptowac lub byc z nim w party :)

Opublikowano

Serwer do niczego :) Kiedyś był zarąbisty a teraz lipa!!!! Była zmiana mapy gdy wszyscy gracze mieli diax eq pełno mikstur i byli gotowi na wojny a tu dupa!

Opublikowano

Widac ze Dragon ma mniej niż 13 lat.. Po pierwsza jezeli przejeles inna gildie to wiesz co to jest przejmowanie? wiec admin nie mogl wam nic unclaimowac. mogli was podbic..

@Edit

1. Vip niema latania tylko klocek pod siebie... 2..eleiksiry kazdy moze robic??.. 3. Vip ma komendę na /tpa czyli musisz zakceptowac lub byc z nim w party :)

Skąd wiesz człowieku ile on ma lat Wyraził swoją opinię a że była negatywna to nie znaczy że jest młody i dlatego że poniósł porażkę,

mówi negatywnie o waszym serwerze... Grałem tam i również mi się nie podoba...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...